Hos TripAjour.dk får du altid:

 • Autohjælp
 • Tyveriforsikring
 • Ansvarforsikring
 • Fri kilometer*
 • Alle skatter og afgifter
 • Ingen skjulte gebyrer
*På de fleste biler i udlandet. Se altid aktuelle lejebetingelser i søgemaskinen

LEJEBILER TIL DEN BEDSTE PRIS!

“Vi finder den bedste pris fra over
500 biludlejningsfirmaer og flere
end 30.000 udleveringssteder
kloden rundt.”
Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Det siger vores kunder

Billige lejebiler over hele verden

Velkommen hos TripAjour

Hvad enten du er på vej på ferie, forretningsrejse, hjem til mor, eller ud til konference, så hjælper vi dig med at finde den rigtige bil til den rigtige pris. Via vores samarbejde med Cartrawler – en af verdens største formidlere af billeje – tilbyder vi de bedste priser på de bedste biler på tusindvis af destinationer over hele Verden.

Biludlejning er vores passion og speciale, og vi har et stort ønske om at tilbyde problemfri og ikke mindst billig billeje til dig, uanset hvor i verden din rejse går hen. Derfor har vi aftaler med ikke bare verdens største biludlejere, men også med mindre, lokale udlejningsbureauer, som ofte har de billigste biler i området.

En lejebil er ofte omdrejningspunktet for en hel ferie, og derfor skal det hele virke uden problemer. Fra afhentning til aflevering. Det sørger vore mange partnere over hele verden for, og bagved har Cartrawler verdens bedste backup af servicepersonale som hjælper, hvis uheldet skulle være ude.

Billeje i hele verden

Ja, vi mener det faktisk helt alvorligt, når vi siger, at vi formidler biludlejning i hele verden. Vi tilbyder nemlig afhentning af lejebiler fra flere end 30.000 pick-up-points i hele verden, gennem et fintmasket net af internationale samarbejdspartnere. Det betyder at du kan vende tilbage og bruge den hurtige, nemme og frem for alt billige søgemaskine hos TripAjour, hver gang du skal rejse, hvad enten turen går til Sydney eller San Francisco.

Har du ikke prøvet international biludlejning før, så tag det roligt: Det er faktisk meget simpelt, og når du laver en booking af billeje her hos TripAjour får du helt automatisk tilsendt de nødvendige papirer pr. E-mail, med udførlige oplysninger om betingelser, betaling osv. Afhentning foregår som regel lige så let, så du kan komme hurtigt videre mod dit rejsemål.

Sammenlign priser på billig billeje

Søg mange steder på én gang

Når du søger efter priser på billeje finder vi priser på udlejningsbiler fra mere end 450 billeje-selskaber som Avis og Hertz billeje, samt lokale udbydere af lejebiler. Priser på billeje er altid real-time, altså den aktuelle pris her og nu og altid inkl. nedenstående ydelser som fri kilometer og forsikring. Prøv at søge efter billeje, du kan i fred og ro sammenligne priser på billeje og se hvilke biler og mærker der findes på dit rejsemål. Bestiller du billeje hos TripAjour er prisen altid en total pris, der er ingen skjulte gebyr!

Billig billeje online – det er nemt og sikkert

 1. Vælg land og rejsemål, samt i hvilken periode du vil leje bil
  2. Vælg by for afhentning og vælg hvilket udlejningskontor fek.s. i en lufthavn
  3. Se priser og udvalg af udlejningsbiler og vælg din lejebil
  4. Udfyld informationer og betal med sikker internet betaling
  5. Du modtager en kvittering og informationer på din billeje via mail

Fordele når du bestiller billeje hos TripAjour

* Billeje hos TripAjour er altid inkl. fri kilometer
* Billeje er altid inkl. alle skatter og afgifter
* Assistance ved nedbrud på lejebilen
* Du kan gratis afhente din lejebil i en by og aflever bilen i en anden by
* Billeje hos TripAjour er inkl. alle gebyr og tillæg
* I prisen på udlejningsbilen indgår altid lovpligtige forsikringer
* Du kan mod et mindre gebyr bestille billeje helt uden selvrisiko
* Du kan altid se og rette i din bestilling med dit personlige long in til Car Trawler
* Du kan afbestille din lejebil helt op til 24 timer inden afhentning
* Du kan online bestille ekstra udstyr som GPS og barnesæder
* Du kan online bestille ekstra chauffør og andre tillæg, så du ved nøjagtig hvad prisen er på din billeje

Ovenstående er de generelle regler for biludlejning, men der kan være lokale regler fra de forskellige billeje-selskaber og dermed afvigelser fra ovenstående. Husk derfor altid at se aktuelle betingelser når du bestiller billeje, f.eks. kan afbestillingsregler af din lejebil variere og ofte gælder der andre regler for billeje i Europa end i USA.

Billeje fra alle de kendte billeje-selskaber

TripAjour samarbejde med Car Trawler en af verdens største formidler af billeje. I søgemaskinen finder du biler og priser fra mere end 450 biludlejningsselskaber. Car Trawler samarbejder bla. med Avis Biludlejning, Hertz Billeje, EuropCar, SIXT billeje, Budget biludlejning, Holiday Auto, Alamo biludlejning, Natinoal billeje og Thrifty biludlejning. Foruden de store og kendte selskaber samarbejer Car Trawler med lokale udbydere af billeje som er specialiseret i biludlejning på deres rejsemål. Du kan læse mere om hvilke biludlejningsselskaber du finder i søgemaskinen hos Car Trawler.

5 gode grunde til at bestille billeje hos TripAjour

* TripAjour samarbejder med Car Trawler, verdens største formidler af billeje
* Søgemskinen sammenligner priser på billeje hos alle biludlejningsselskaber
* Altid real time priser på billeje. Derved sikre du dig markedets billigste pris på din billeje
* Du kan afbestille din billeje uden gebyr tæt på afrejse
* Det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille billeje igennem TripAjour

Sådan spare du penge på billeje

Der er flere ting du bør overveje når du vil bestille billeje til den bedste pris, f.eks. kan det betale sig at bestille billeje i weekenden, at bestille i god tid, at se om der er kampagne priser på en større bil klasse samt ikke mindst at sammenligne priser fra alle biludlejningsselskaber.

Billeje i Europa – ferie eller arbejde

Uanset om du skal bestille billeje til en ferie eller arbejde finder du i søgemaskinen de bedste priser på billeje i Europa i lande som Italien, Spanien og Frankrig. Du kan bestille billeje i alle europæiske lande, i alle store byer og i alle lufthavne. Husk du kan også bestille billeje i en by og aflever din lejebil i en anden by uden gebyr. Der er store priskonkurence på billeje i mange europæiske lande som Portugal, Italien og Spanien, og også lokalt hvor de store udlejningsselskaber er i konkurrence med lokale udbydere af billeje. F.eks. i Malaga og Nice lufthavn kan du opleve helt utrolige priser på billeje hvis du bestiller i god tid.

Billeje i USA og Canada – bilernes land

Hvem drømmer ikke om en rejse igennem de smukke national parker som findes både i USA og Canada, eller måske at køre i bil på rute 66 som jo er en legendarisk rejse i bil. Mulighederne for oplevelser i en lejebil er utallige i USA og Canada, og du kan bestille billeje overalt, i store som små byer, lufthavne og feriemål. Billeje i USA er utrolig billig, og lægger du dertil det lave prisniveau på benzin, forstår man hvorfor denne rejseform er meget populær bland turister. Rejser du på forretningsrejse til USA eller Canada er det ofte nemt at bestille en billeje i stedet for transfer og så har du også friheden til at rejse i dit eget tempo.

Billeje i Skandinavien – tag bilen til vores naboland

Har du nogensinde leje en bil og kørt igennem Norge, Sverige og Finland for at opleve den smukke natur? Hvis ikke kan vi anbefale en sådan rejse. Med en lejebil har du friheden til selv at bestemme tempoet og du kan f.eks. vælge at bestille en lejebil til afhentning i København og afleverer bilen i f.eks. Oslo eller Stockholm og så flyve tilbage til Danmark. Skal du på forretningsrejse i skandinaven kan det ofte betale sig at bestille en billig lejebil, specielt hvis du skal medbringe mange varer.

Billeje i Asien – frihed til en rejse i dit tempo

At leje bil i Asien er ikke noget mange har prøvet og de er først i de seneste år at der rigtig er blevet mulighed for at rejse rundt i bil i lande som Vietnam og Kina. Ikke desto mindre er det en fantastisk måde at opleve disse lande på og rejser man rundt i bil kommer du helt tæt på naturel og ikke mindst befolkningen. I lande som Thailand og Malaysia er det oplagt at bestille en billeje, men du skal være forberedt på at trafikmønstret er noget anderledes end vi kender det i Europa og andre dele af den vestlige verden.

Billeje i Australien og New Zealand

Der er langt til Australien og New Zealand og når du først kommer frem er specielt Australien et kæmpe land. Ikke desto mindre er det meget populært at leje bil i både New Zealand og Australien også fordi det er både sikkert, billigt og nemt at køre i bil. Mange vælger også at leje mobilhomes til deres rejser i disse spændende lande. Du kan bestille billeje i alle større byer og i alle lufthavne både i New Zealand og Australien.

Billeje i lufthavne

I gennem TripAjour kan du bestille billeje i stort set alle lufthavne i verden. Langt de fleste af de store biludlejningsselskaber har udlejningskontorer i lufthavne rundt omkring i verden, men du kan finde enkelte steder hvor der kun er en eller to muligheder for at bestille billeje. Husk at du kan afhente din lejebil i en lufthavn og aflever den i en anden lufthavn uden gebyr. Priserne på billeje hos TripAjour er altid inkl. lufthavns gebyr. Skal du bestille biludlejning i en lufthavn, så husk at beregne god tid til afhentning og tilbagelevering af din bil, da der ofte kan forekomme ventetid, ligesom flere og flere lufthavne placere området for billeje et stykke fra lufthavns terminalerne.

Top 10 destinationer for billeje

* Billeje i Malaga lufthavn i Spanien
* Billeje Nice lufthavn i Frankrig
* Billeje på Kreta i Grækenland
* Billeje i Paris lufthavn i Frankrig
* Billeje på Mallorca i Spanien
* Billeje i Rom Lufthavn i Italien
* Billeje i Madrid lufthavn i Spanien
* Billeje på Algarve i Portugal
* Billeje i Munchen lufthavn i Tyskland
* Billeje i Alicante i Spanien

Biludlejning – få svar på de ofte stilledes spørgsmål om udlejningsbiler

Ønsker du mere information om billeje har vi samlet svar på de spørgsmål vi oftes møder fra vores kunder når de bestiller billeje. Læs mere om hvad prisen på billeje inkludere og FAQ om billeje.

Hvilken lejebil skal du vælge?

Når du surfer rundt på nette og undersøger mulighederne for billeje er der mange ting du skal tage stilling til. Du vil få tilbudt mange typer biler og priser. Husk at tænke over hvor lagt du skal køre i din lejebil, har du brug for en stor motor, skal du f.eks. kører i et bjergrigt område? Ligeså skal du tænke på hvor mange personer der skal være i bilen, er der plads til bagage. Skal du primært benytte bilen til udflugter eller skal du transportere dig fra hotel til hotel? Tænk også på at der i alle lande er tyve, hvorfor det kan være en fordel at bestille en billeje, hvor der er et lukket bagagerum. Vigtigst af alt er dog at du sammenligner priser på de forskellige bilmodeller og udbydere af billeje, husk at sikre dig prisen er inkl. fri kilometer, gebyr, forsikring osv. for du kan nemt risikere at bliver opkrævet ekstra omkostninger når du afhenter din leje bil. Hos TripAjour er prisen på billeje altid total pris, uden skjulte gebyr.

Er det sikkert at bestille billeje online?

Ja det er meget sikkert at bestille lejebil igennem Car Trawler. Når du bestiller en billeje og betaler med kreditkort, benytter Car Trawler sig af en sikker internetforbindelse, også kaldet SLL Secure Socket Layer. Det betyder at din betaling foregår på en sikret side og at data er krypteret. Husk at der er mange fordele ved at benytte kreditkort som f.eks. Mastercard, f.eks. har mange en forsikring der dækker selvrisiko, Indholdet af fordele og betingelser er forskelligt fra kortselskab, så vi opfordrer dig til at læsse betingelserne på netop dit kreditkort. Skulle du blive nødsaget til at afbestille din billeje, vil Car Trawler tilbageføre penge på dit kreditkort, hvis du opfylder betingelserne for refundering.