Biludlejning Buffalo

Med profilbilleje har du mulighed for at leje bil i Buffalo som er den næststørste by i delstaten New York. Hos os er du sikret på hele turen!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Buffalo ligger i staten New York, i den modsatte ende som New York City ligger. Byen har et indbyggertal omkring 262.000 mennesker men der bor omkring 1,3 millioner mennesker, i det omkringliggende område. Den nemmeste vej hertil er igennem Buffalo Niagara International Airport. Her er der mulighed for at leje en bil med profilbilleje.dk. Oplev fordelene og sikkerheden ved at leje bil igennem vores danske portal. Buffalo by er opstået ved den østlige kyst af Lake Erie. Det er også her den mægtige Niagara River ender.

Buffalo er, blandt andet, kendt for sin unikke urbane opbygning. I 1804 designede Joseph Ellicott et by-system hvor centrum virkelig er sat i centrum og hvorfra gaderne udspringer som eger på et hjul.  byen byder på mange historiske seværdigheder som bærer præg af datidens kolonister fra europa. Staten var nemlig en af de 13 originale kolonier. For de historieinteresserede, kan vi blandt andet, anbefale Theodore Roosevelt Inaugural National Historic Site. 4 september 1901 aflagde daværende præsident, og foregangsmanden for Big stick diplomacy, Theodore Roosevelt, nemlig sin ed som præsident her. I 2009 renoverede man stedet og lavede nye udstillinger som beskriver dette vigtige øjeblik i amerikansk historie.

Er man til lidt nyere amerikansk historie kan man også opleve Buffalo and Erie County Naval & Military Park. Her har man mulighed for at opleve mange effekter som stammer fra 2. verdenskrig. Heriblandt finder man, bandt andet, destroyeren USS The Sullivans (DD-537) og ubåden USS Croaker (SSK-246). ‘Derudover har museet også en række gamle fly og man kan få muligheden for at inspicere de forskellige fartøjer, på tætteste hold.

Buffalo and Erie Country Naval & Military Park

Oplev historiens vingesus i Buffalo and Erie Country Naval & Military Park

The Liberty Building i downtown Buffalo var designet af Alfred Bossom og blev bygget i 1925. På taget findes der, ikke en, men hele to frihedsgudinder. Selve bygningen er 23 etager høj og var engang den højeste bygning i Buffalo. Selvom den ikke er den største længere, skiller den sig stadig ud , med sin unikke arkitektur. Vi anbefaler at man oplever udsigten over byen, fra denne bygning.

Trafikken her er nem at finde rundt i da infrastrukturen omkring Buffalo var designet til en by, og en kapacitet, af den dobbelte størrelse.

Nord for Buffalo 

Kun ca. 20 minutters kørsel, fra Buffalo, finder du Niagara Falls State Park. Niagaravandfaldende regnes for at være en af verdens vidundere. I alt er der 3 kæmpe vandfald hvor der løber over 2,8 millioner vand igennem, i sekundet! De 3 vandfald hedder American Falls (amerikanervandfaldet) og ligger imellem Prospect Point og Luna Island, Brudeslørvandfaldet (bridal Veil Falls) og ligger imellem Luna Isalnd og Goat Island. Til sidst er der Hestesko-vandfaldet (Horseshoe Falls), som ligger imellem Goat Island og Table Rock som er grænselandet il Canada. Du må endelig ikke snyde dig selv for denne oplevelse, for livet, hvis du rejser til Buffalo. Der er mange par som afholder deres bryllupsrejse her og får taget bryllups-billeder. Rejser du til USA fordi du er nygift så gå ikke glip af muligheden for at fange kronmindet fra rejsen med din nye livspartner.

Syd for Buffalo 

Er du parat til en vaskeægte amerikansk “roadtrip” i din lejebil? Cirka 4 timers kørsel syd for Buffalo ligger den sydvest-amerikanske storby Pittsburgh, i staten Pennsylvania.  Denne by blomstrede i 1940’erne og 1950’ernes USA. De levede nemlig højt på stålproduktion og derfor har byen fået tilnavnet “The Steel City”. Pittsburgh er i dag en af USA mest attraktive storbyer at bo i, på grund af sit rene bymiljø, store udbud af kulturelle begivenheder og lave kriminalitets-rate. Lej et hotelværelse i denne by, for natten, og spis på en af de attraktive resturenter.  Nyd udsigten over Pittsburgh’s oplyste skyline fra Mount Washington. Nå toppen af MT Washington via Monongahela Incline, som er en speciel sporvogn, designet til udelukkende at køre på en stejl hældning.

Øst for Buffalo 

Cirka 1 time og 20 minutters kørsel øst for Buffalo, finder du kystbyen Rockester. Denne by byder på oplevelser, både for store og så, hele året rundt. I vinterhalvåret er der her rig mulighed for at stå på ski og snowboard eller is fiskeri i Lake Ontario. Der findes over 100 vinhandlere, bryggerier og destillerier i området. Kommer man i sommerhalvåret og er botanisk interesseret, har den berømte og professionelle golfspiller Walter Hagen, finansieret og gjort The Flower City til sit livsværk. Er vejret til det kan du leje en kano i BayCreek Paddling Center og opleve Irondequoit Bay.

Vest for Buffalo

Hvis du har dit visum i orden, kan vi anbefale at du krydser grænsen til Canada og lige på den anden side, finder du den lille soveby Fort Erie og herunder Crystal Beach. Kommer du i sommerhalvåret, er der her rig mulighed for at slappe af på stranden og opleve byens rolige atmosfære. Byen er også hjemsted for en af verdens ældste forlystelsesparker. Denne park lukkede dog i 1989, men var regnet for at være forgangs-eksempel for nutidens moderne forlystelsespark sammen med Vauxhall Gardens i Storbritannien og vores eget Tivoli i København.

Det skal du se i Buffalo 

  • Lake Erie
  • Theodore Roosevelt Inaugural National Historic Site
  • Erie County Naval & Military Park
  • The Liberty Building

Det skal du se udenfor Buffalo 

  • Niagara Falls
  • Pittsburgh, Pennsylvania
  • Mount Washington
  • Monongahela Incline
  • Rockester
  • Fort Erie, Canada