Biludlejning Detroit

Oplev Motown og Motorcity Detroit. Her kan du leje en bil med profil billeje og dermed få dansk sikkerhed hele vejen!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Tag til Michigan og oplev byen Detroit. Som følge af den blomstrende automobilindustri, var der i 1960’erne over 2 millioner mennesker bosiddende i byen. Efter industriens forfald er antallet, af indbyggere i byen, reduceret til 681.000. Dog har “The Big Three”, som er bilproducenterne Ford, General Moters og Chrystler, stadig hovedsæde i byen. Deraf har byen fået sit kælenavn “Motor City”. Dette er dog ikke det eneste kælenavn byen har. Også “Motown” er et kendt kælenavn for byen. Byen er nemlig også kendt for sin musikindustri omkring de berømte Motown-Studier. Her gjorde man det til en niche at producere soulmusik. I dag er store dele af byen i kraftigt forfald, men der er dog stadig perler at opleve i denne amerikanske storby. For eksempel Henry Ford Museum og Detroit Institue of Art.

Kom med en tur i tidsmaskinen og oplev Greenfield Village. Denne landsby indeholder tro kopier af mange forskellige historiske huse og landmærker. Blandt andet kan man opleve op finderen af el-pæren Thomas Edison´s Menlo Park Complex og Bagley Avenue Workshop hvor Henry Ford byggede de første biler via samlebånds-metoden. Desuden kan man også opleve håndværkere som bygger biler efter de gamle metoder. Denne attraktion ligger på Oakwood Blvd i byen Dearborn. Det specielle, ved denne by, er at det er “Fordland”. Her har den store bilkoncern stadig sit hovedkvarter og ejer, desuden, mange andre forskellige seværdigheder og aktiver, placeret i denne by. Hvis du bestiller billet i god tid kan du være heldig at få en overnatning på Dearborn Inn. Dette gamle hotel er designet af Albert Kahn og bygget af Henry Ford, i 1931, for at forretningsforbindelser kunne få et sted at overnatte.

Når du kører ud til dette hotel, i din lejebil fra profilbilleje.dk, kommer du forbi Ford Community & Performing Arts Center hvor du og familien enten kan nyde et teaterstykke eller udfordre jer selv på stedets enorme klatrevæg eller i badelandet. Når man fortsætter, ned af vejen, vil en enorm glasbygning pludselig komme til syne. Dette er Ford´s hovedkvarter og lidt længere nede af vejen finder man så deres udviklingscenter. Skulle der være lidt larm overfor hotellet er det fordi dette er en gammel privat lufthavn, for Henry Ford. Nu har man blot valgt at bruge stedet som testbane for Ford´s nyeste og kommende modeller.

General Motors Detroit

General Motors er blot en af de store bilfabrikanter, som har hovedkvarter i Detroit.

Nord for Detroit 

Cirka en times kørsel fra centrum af Detroit ligger den mindre by Port Huron Charter Township. Det er den ene ende af vandejen til Lake St. Clair, som Detroit ligger sig op af, starter. Her kan du nyde en dag med familien uden alt for meget larm, stress og jag. her har du muligheden for at besøge noget så underligt som et Is museum. Ice Museum of North America blev etableret i 1987 og håndterer den amerikanske historie omkring produkton af køleis fra en tid hvor naturlig indsamling af is var en af USA´s 10 største industrier og man eksporterede is til hele verden. Hvordan det blev gjort kan du blive klogere på ved at aflægge museet et visit. Kan man lide at få taget billeder, som var det et postkort, anbefaler vi et besøg til Fort Gratiot Lighthouse, som ligger i naturskønne omgiver. Oppe i fyrtårnet er udsigten helt fantastisk! Bemærk at denne attraktion kun er åben i sommersæsonen som løber fra Maj.

Syd for Detroit 

Toledo ligger en times kørsel syd for Detroit. Her kan du også nyde en dag, med familien uden stress og jag. Der er, til gengæld, en del larm hvis i besøger Toledo Speedway. Her kan man nyde en donut på tribunen og se de hurtige biler fra ARCA Series køre om kap. Er man mere til historiens vingesus, kan man opleve Fort Meigs State Memorial. Denne blev bygget i 1813, som forsvar til den britiske invasion og er en af de største forte, i Nordamerika, bygget af træ. Er man interesseret i vandvejen historie ligger der her et nyåbnet museum ombord på daværende største fragtskib på “the Great Lakes”. Nemlig S S Col. James M. Schoonmaker, som nu får nyt liv som musemusskib. Derudover byder Toledo på alt fra en Zoologisk have over Cedar Point Amusement Park (forlystelsespark) til sportsoplevelser i den nybyggede The Huntington Center (Lucas County Arena) med over 8.000 standardsiddepladser.

Øst for Detroit 

Man kan ikke komme ret meget øst for Detroit uden at ende i Canada, men hvorfor ikke udforske en del at dette spændende land når man alligevel er ude at rejse? Som udgangspunkt kan vi anbefalde at udforske den smukke kystlinje omkring Lake St. Clair. Her får man oplevelsen af at køre ud af Detroits urbane miljø og ind Canada´s sumpede grænseområde. Denne region byder også på forskellige små Canadiske byer. Blandt andet kan du udforske Chatham-Kent, Dredsen, Petrolia, Bothwell og den lille kystperle Erieau, som ligger på tange der adskiller Lake Erie med Rondeau Bay.

Vest for Detroit 

Cirka 3 timers kørsel øst for Detroit ligger kystbyen South Haven. Finder man turen derud lang, er der rig mulighed for at gøre stop i Ann Arbor, Battle Creek eller Kalamazoo. Her kan man slappe af og dyppe tæerne i den enorme Lake Michigan som er forbundet med Lake Superior, Lake Huron, Lake St. Clair, Lake Erie (Detroit ligger imellem de to) og endelig Lake Ontario som er den sidste af de enorme søer inden vandvejen til Atlanterhavet starter. Landskabet omkring South Heaven er særdeles smukt og er man til en unik golfoplevelse kan man svinge køllen på den berømte 18 hullede golfbane South Heaven Golf Club som majestætisk smyger sig op af Blue Star Highway (West Michigan Pike). Er man mere til en vandretur, uden køller, har man muligheden for dette på den udfordrende Kai-haven Trail.

Det skal du se i Detroit 

  • Motor City
  • Motown
  • Henry Ford Museum
  • Detroit Institue of Art
  • Greenfield Village

Det skal du se udenfor Detroit 

  • Port Huron Charter Township
  • Lake St. Clair
  • Toledo
  • Cedar Point Amusement Park
  • Erieau