Biludlejning Tampa

Tampa kan blive din nøgle til Florida! Oplev den spændende stat som byder by unikke bystrukturer i form af kanalbyer!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Du kommer hertil via Tampa International Airport. Her kan du nemt og hurtigt leje en bil med Profilbilleje så sikrer du dig imod skjulte gebyrer og andre fælder man kan opleve ved udelukkende at bruge en udenlandsk udbyder. Desuden har vi fri kilometer. Derfor har du friheden til at køre Florida tynd i din udlejningsbil. Husk at det også er muligt at leje bilen i, eksempelvis, Tampa og aflevere den i Miami. Der bor omkring 347.000 mennesker indenfor bygrænsen i Tampa. Det metropole område strækker sig henover bugten som byen ligger i. I dette område lever der omtrent 4,5 millioner mennesker. Selve byen kom først til at hedde Tampa i 1849 og væksten var særdeles moderat indtil i 1880 hvor jernbanen fandt vej til byen. Dette banede, blandt andet, vejen for en lukrativ cigarindustri.

Der venter dig en række oplevelser i Tampa. Trænger du til at komme ud i naturen er der mulighed for at leje en kano og derefter padle ned af floden Hillsborough River. Her kan du både møde vilde fugle og skildpadder. Hold dog venligst ben arme indenbords da du også kan møde krokodiller. Er dit favorittema hos dyreriget, men er du ikke så glad for at komme tæt på kan en tur til Florida Aquarium også anbefales. Her kan du dog også svømme med fisk og hajer. Dette foregår bare interaktivt så der er ikke noget at være bange for. Skal dagen stå i de historiske oplevelsers tegn kan du besøge Tampa Bay History Center. Her afdækkes Florida`s historie 12.000 år tilbage. Endelig kan du besøge “The Ringling”. Denne ligger ved Sarasota Bugten og byder på mange forskellige særprægede oplevelser

Nord for Tampa 

Omkring 2 timer og 40 minutters kørsel nordøst for Tampa Finder du Daytona Beach. Når du kommer hertil er du kun en times kørsel væk fra Orlando som afgjort også er et besøg værd. Du vil også ærge dig hvis ikke du får badetøjet med under armen. Kommer du hertil er der nemlig ikke nogen vej udenom end en tur i bølgen blå. Er du en landkrabbe, med hang til fart og spænding, kan vi anbefale at du besøger Daytona International Speedway. Her får du serveret en racerbane i verdensklasse. Det er her man afholder nogle af de berømte motorløb med NASCAR. Hovedbanen hvor NASCAR-racerne kører på er 4 kilometer lang, men banen består også af andre små racerbaner. I midten findes der en sø hvor man af og til afholder løb med kraftige speedbåde.

Syd for Tampa 

Biludlejning Billeje Florida Tampa Fort Myers Fort Lauderdale miami Miami Beach

Sådan ser villakvartererne ud i mange byer i Florida!

Små to timers kørsel, syd for Tampa, finder du Fort Myers. Denne by ligger på et indbyggertal omkring de 70.000 og er særdeles sjovt bygget op. Byen minder faktisk lidt om en amerikansk udgave af Venedig. Man gør nemlig det at når der bygges nye huse, flyder man et stort område om med vand og derefter laver man små øer og bygger husene på så resultatet bliver et stort sø- og kanalsystem i byen. Her kan man også opleve de vilde mangrover med en tur i kano eller kajak ned af Estero River. Denne tur er noget sjovere end gudenåen derhjemme.

Øst for Tampa 

Omkring en time og 20 minutters kørsel nordøst for Tampa finder du den charmerende by Orlando. Denne by er hovedsædet i det man kalder Orange County og huser over 2 millioner mennesker. Her er det også muligt at rejse til via en international lufthavn. Hav dette i mente når du planlægger din tur. Det er nemlig også muligt at aflevere sin lejebil her. Du kan nemt få flere dage til at gå i Orlando. Vi anbefaler et besøg til Disney Land Word Resort. Denne park er den største af sin art i verden. Faktisk består parken af hele 4 temaparker 2 vandlande og så har du hele 23 hoteller at vælge imellem hvis du ønsker at overnatte. Derudover ligger der, blandt andet, også en Seaworld i Orlando.

Vest for Tampa 

Tampa ligger ud til Floridas vestlige kyst og derfor er det ikke muligt at komme ret meget længere imod øst. Dog kan du få masser af tid til at gå nede på stranden. For eksempel kan du tage familien med ud på Clearwater Beach Island og leje et lætelt for dagen.

Det skal du opleve i og omkring Tampa 

 • Hillsborough River
 • Florida Aquarium
 • Tampa Bay History Center
 • The Ringling
 • Sarasota Bay
 • Daytona Beach
 • Daytona International Speedway
 • Fort Myers
 • Estero River
 • Disney Land Word Resort
 • Seaworld
 • Clearwater Beach Island