Biludlejning Orlando

Udforsk fantastiske Florida i en bil fra Profilbilleje. Benyt Orlando som din adgang til staten. Du kan nemt få din ferie til at gå her!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Byen Orlando ligger i Florida og er hovedsædet i Orange County. Her har du muligheden for at besøge en ægte amerikansk storby som huser over 2 millioner mennesker, hvis man tæller forstæderne med. Ankommer du direkte til Orlando internationale lufthavn er der her rig mulighed for at leje en bil hvor profilbilleje er med på hele vejen. Orlando ligger midt i det solskønne Florida og er et godt udgangspunkt for at tage en vaskeægte amerikansk “road trip” rundt i staten. Selve byen kræver dog også sin opmærksomhed. Vælger man at besøge Orlando er det er par ting at byde på som er “must see”.

Man kan i hvert fald sagtens få en helt dag til at gå i Walt Disney World Resort. Denne enorme forlystelspark er verdens største af sin art! Den består af hele 4 temaparker, 2 vandlande og hele 23 hoteller. Denne herlighed strækker sig over et område på størrelse med Samsø og du kan nemt sætte 2 dage af til besøget. Derudover byder Orlando, blandt andet, også på den store amerikanske temapark SeaWorld. Her kan man opleve alle slags havdyr og spækhuggere i fuldt firspring. Derudover kan også også opleve en temapark baseret på de store Hollywood film. Universal Orlando Resort er ejet af Universal Studios og her har de banket en park op spækket med forlystelser baseret på deres helt store film. Oplev blandt andet forlystelser baseret på Harry Potter, Spider-Man og Transformers.

Nord for Orlando

Cirka en times kørsel fra centrum af Orlando kommer du til Daytona Beach. Her finder du den ægte østkyststemning og du får rig mulighed for at dyppe tæerne. Ønskes det kan man også leje et surf-board og tage ud og ride på de store bølger. Selvom stranden er i verdensklasse er det dog ikke den, som byen er mest kendt for. Her ligger nemlig Daytona International Speedway. Selvom det mest er NASCAR man kender denne bane for så, afholdes der alligevel løb i alle mulige afskygninger. Faktisk ligger der en sø i midten af banen hvor man jævnligt afholder løb med kraftige speedbåde. Selve hovedbanen hvor de hurtige NASCAR-biler kører er 4 kilometer lang. Undersøg mulighederne for at komme herind og se et løb, af den ene eller anden art.

Syd for Orlando 

Cirka 3 timers kørsel syd for Orlando finder du den helt specielle by Fort Lauderdale. Denne kaldes populært for USA`s Venedi og kommer man dertil forstår man, med det samme hvorfor. Fort Lauderdale er en af vores selvstændige destinations mål og du kan læse mere om den her. Når du kommer til denne by, er der kun cirka 40 minutters kørsel til Miami. Denne by kan du læse mere om her.

Port Canaval Kennedy Space Center Orlando

Står du på havnen i Port Canaveral kan du se denne bygning som er en del af Kennedy Space Center

 

Øst for Orlando 

Cirka en times kørsel øst for Orlando finder du Port Canaveral. Herfra er der mange af de helt store krydstogtskibe som stævner ud og ligger til. Står du på havnen og kigger mod nord kan se ane en bygning med NASA´s logo malet på. Dette er ude ved affyringsrampen på Kennedy Space Center. Kommer du på det rigtige tidspunkt, kan du opleve at se en raketaffyring. Skulle du ikke  være så heldig er der rig mulighed for at besøge de kæmpe besøgsfaciliteter ved Kennedy Space Center. Nærmere bestemt hedder dette Kennedy Space Center Visitor Complex og indeholder effekter fra USA´s rumfartshistorie, store som små. Start dit besøg ud med at gå en tur i Rocket garden. Her er nogle af de helt store raketter fra forskellige berømte missioner opstillet. Derudover byder centret for uforglemmelige oplevelser for både store og små.

Vest for Orlando

Cirka en time og 20 minutters kørsel fra centrum af Orlando finder du Tampa. Dette er en stor by som ligger midt i Hillsborough County på Floridas vestkyst. Byen huser næsten 400.000 indbyggere og er derfor Floridas tredjestørste by , næstefter Miami og Jacksonville. Her kan du få en dag til at gå på stranden, men også her er der rig mulighed for at besøge diverse oplevelsesparker. Tag for eksempel børneparken Adventure Island, eller Florida Aquarium hvor du kan svømme med hajer.

Det skal du se i og omkring Orlando 

  • Walt Disney World Resort
  • SeaWorld
  • Universal Orlando Resort
  • Daytona Beach
  • Daytona International Speedway
  • Fort Lauderdale
  • Port Canaveral
  • Kennedy Space Center Visitor Complex
  • Tampa