Biludlejning Rom Ciampino Lufthavn

Find en billig lejebil i Rom Ciampino lufthavn. Vi sammenligner priser fra alle biludlejningsselskaber, så du får den billigste pris!

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Italiens hovedstad Rom er berømt for mere, end der kan skrives i selv den længste guidebog. Her er historien levende og efterladenskaber fra verdensimperier findes på hvert andet gadehjørne. Byen behøver ofte ingen introduktion, og en ferie til Rom er en klassisk storbyferie. Hvad der er knapt så selvindlysende er, at Roms omgivelser også er både smukke og interessante, og at det derfor kan være en god ide, at leje en bil, når man rejser til Rom. En lejebil kan give friheden til at improvisere på ferien og besøge Roms smukke omgivelser og ikke mindst stikke af fra den hektiske by, hvis køerne foran turistattraktionerne bliver for lange og trafikken for tæt.

Ciampino lufthavn

Ciampino Airport var oprindeligt Italiens travleste lufthavn, men i 60’erne blev det vurderet, at kapaciteten i Ciampino ikke var stor nok, og Roms anden lufthavn, Fiumicino Leonardo da Vinci Airport blev bygget. I dag er Ciampino lufthavn hjemsted for lavprisselskabet Ryanair, der tilbyder billige rejser fra en lang række europæiske destinationer. Derfor er der også mange, der lejer bil til ferien i Rom og Italien direkte fra Cimapino lufthavn, og en lejebil, der kan afhentes i lufthavnen, er på mange måder praktisk. For eksempel kan man køre direkte til ens hotel og behøver ikke slæbe sin bagage ind i en taxa eller den offentlige transport. En række internationale og lokale biludlejningsfirmaer har afdelinger i lufthavnen, så man som kunde kan gå direkte fra flyveren til kontoret i terminalen.

Gode råd til billeje i Ciampino lufthavn

Vælger man at leje en bil direkte i Ciampino lufthavn, er der en række ting, der er værd at overveje. For det første er det en god ide at bestille i god tid. Det giver de bedste priser på lejebiler. For det andet, er det en god ide at overveje, hvilken lejebil, man har brug for. Særligt størrelsen betyder noget, da små biler som for eksempel en Fiat Panda eller en VW Up som regel er billige. Er man ude i god tid, kan man ofte leje en mindre bil for under 100 kr. om dagen. At leje en lille bil, hvis man skal køre i Rom har også andre fordele. For eksempel er parkering notorisk svært i Rom, og med en lille bil, er det meget nemmere at finde parkering i Roms fyldte gader. Udlejningsbiler kommer altid med forsikring, men også med selvrisiko på op til flere hundrede euro. Derfor kan det særligt i Roms fyldte gader være en god ide at tegne en ekstra forsikring, der dækker selvrisikoen. Når der parkeres trangt som i Rom og Italien generelt, kan det hurtigt blive dyrere at leje bil end forventet, hvis man får en skramme. Det er også en god ide, at medbringe en GPS hjemmefra eller bestille en hos biludlejningsfirmaet, da Roms gader er hektiske, og hurtigt kan vise sig som en udfordring for selv erfarne navigatører.

Gør-det-selv ferie i Rom og omegn

Mange mennesker, der flyver med Ryanair til Ciampino lufthavn bestiller selv både flybilletter udlejningsbil og overnatning. Og i dag er der både penge at spare og mange muligheder for dem, der planlægger turen selv. Både flybilletter, lejebil og overnatning kan arrangeres på nettet, og har man lejet en bil, behøver man ikke udelukkende at opholde sig i Rom. Man kan finde hyggelige pensionater og små hoteller eller campingpladser i nærheden byen eller prøve privat indkvartering med for eksempel AirBNB. På den måde kan du både spare penge og få den kulturelle oplevelse det er, at opleve hvordan de lokale bor. En selvplanlagt tur med lejebil rundt i det centrale Italien og et par dage i Rom, kan blive en uforglemmelig oplevelse for et ret beskedent budget.

Oplevelser i området

Italiens hovedstad, Rom, taler næsten for sig selv. Her er attraktioner i massevis, som det vil være en skam at gå glip af, hvis man er i nærheden. Pavestaten Vatikanet midt i Rom med verdensklassearkitektur og kunst kender de fleste. Og Peterskirken og Det Sixtinske Kapel skal ses. Særligt ikonisk er renæssancekunstneren Michelangelos fantastiske loftsmalerier i det Sixtinske Kapel. Er du heldig at være i Rom, når paven adresserer de mange katolikker, der er kommet for at se kirkens overhoved, kan du være heldig at få kirkens mægtigste mand at se. Derudover er verdensberømte attraktioner som Den Spanske Trappe, Trevifontænen og Colosseum både verdenskendte og et besøg værd. Det er ikke det samme at se historiske bygninger som disse på film.

Men også udenfor Rom er der masser af oplevelser, der venter. Hvis man er til strandferie, kan et besøg i Anzio være lykken. Byen med den fine sandstrand er præcist så langt fra Rom, at det afholder mange romere fra at slikke sol netop her, og derfor er der bedre plads på stranden. Er du mere til smagsoplevelser end solslikkeri, er Italien og området omkring Rom det rette sted. Et besøg til Italien skal indeholde besøg på lokale restauranter og spisesteder for at være komplet, da Italien og det italienske køkken er to sider af samme sag. Det samme kan man sige om vinindustrien, der er en af Italiens vigtigste landbrugssektorer. Og også i omegnen af Rom er der rig mulighed for at smage på varerne. Byen Frascati er hovedbyen i vinregionen af samme navn, og et besøg kan give et fint indblik i vinproduktion og traditioner, samtidig med du kan nyde de mange gode vine. Det samme gælder Castelli Romani området, der også er kendt for sin olivenolie.

Aflever lejebilen direkte i lufthavnen

Lige meget om man kommer direkte fra centrum af Rom eller ude fra vindistrikterne, er det en stor fordel af kunne aflevere sin lejebil direkte ved biludlejeren i Ciampino lufthavnen. Især hvis man har familien med, kan en togtur med baggage virke uoverskuelig og give en stressende slutning på ferien. Lejer man en bil i lufthavnen og aflevere den samme sted, kan man derimod aflevere sin nøgle og gå direkte til check-in skranken.