Biludlejning Firenze Lufthavn

I daglig tale kalder man den "Aeroporto di Firenze", men lufthavnens fulde navn er Amerigo Vespucci International Airport. Oplev Italien!

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Har du planer om at udforske Firenze og omegn, så er billeje i Firenze et godt udgangspunkt og giver mulighed for at køre ud og se nogle af de smukke omliggende landskaber i Toscana du ellers ikke ville kunne komme til.

Seværdigheder du kan opleve med billeje i Firenze

Med en lejebil kan du køre fra Firenze up til Settignano og Fiesol og se den fantastiske udsigt over Duomo eller du kan køre op til Piazza Michelangelo og se Arno sydfra. Du kan også køre på en tur igennem det smukke landskab og se olivenplantagerne og vinmarkerne på vej mod Siena eller San Gimignano som også er to byer der er værd at opleve. Firenze er hovedbyen i Toscana, Italiens berømte region. Skal du rejse rundt i Toscana er Firenze porten til oplevelser og der er direkte fly fra Danmark til Firenze flere gange om ugen. Billeje i Firenze er oplagt hvis du f.eks. har lejet en vingård eller feriebolig, men husk at bestille en lejebil der også har plads til bagage og indkøb.

Vi anbefaler at du bestiller din billeje i Firenze hjemmefra, så slipper du for nervøse tanker – du ved at din bil står klar når du kommer. Hvis du bestiller online spare du endda penge på det, prøv vores billeje-søgemaskine i toppen af denne side og se om du finder noget du kan bruge.

Læs om hvad der er inkluderet i billeje og få svar på spørgsmål om betaling, forsikring og meget mere i FAQ om billeje og biludlejning.