Biludlejning Sverige

Med de store afstande mellem de svenske byer er det oplagt at transportere sig rundt i landet ved hjælp af en lejebil.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Sverige. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Sverige kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste biludlejning blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Sverige

Sverige er – med sine 450,295 kvadratkilometer – det tredjestørste land i den europæiske union. Landet har lige under 10 milliner indbyggere (9,7 millioner), hvilket gør det til det mest folkerige land i Skandinavien. På grund af landets størrelse og en – efter international målestok – lille befolkning er det samtidig ét af de tyndest befolkede lande i Europa, kun overgået af de to skandinaviske naboer, Norge og Finland, samt Island. Ikke desto mindre bor hele 85% af den svenske befolkning i én af de svenske byer.

Sverige er blandt kendt for sine rige naturressourcer (specielt træ og jern) og for sin industri inden for medicin, telekommunikation, bilproduktion, våbenfabrikation, møbeldesign, pop-musik og tøjdesign. Landet er det syvende-rigeste i verden målt på BNP per indbygger.

Oplev Sveriges største seværdigheder i en lejebil

Med de store afstande mellem de svenske byer – især i den nordlige del af landet – er det oplagt at transportere sig rundt i landet ved hjælp af en lejebil, hvis man ikke vil være afhængig af de offentlige transportmidler, der ofte kan være yderst sparsomme i yderdistrikterne. På denne måde kan du f.eks. frit og fleksibelt opleve Sveriges største seværdigheder.

Blandt Sveriges største seværdigheder er det kongelige slot Drottningholm, der ligger 45 minutters sejlads fra den svenske hovedstad i båd og som figurerer på UNESCO´s liste over verdensarv; Vasa-museet i Stockholm, der er det mest populære museum i Sverige, med 20 millioner besøgende siden museets åbning i 1990; den historiske by Sigtuna, grundlagt i 980 e.Kr.; Visby på Gotland, også kaldet Den baltiske Perle, der også har fundet vej til UNESCO´s verdensarvsliste; Göta-kanalen, der forbinder søerne Vänerne og Vättern, og som strækker sig over hele 190 kilometer og 47 broer; den nordligt beliggende by Kiruna i Lapland, der er berømt for at være skueplads for nordlyset på gunstige tidspunkter; Abisko Nationalpark, også beliggende i Lapland; Lund domkirke, der blev grundlagt ved hjælp af donationer fra den danske konge, Knud Den Hellige, og som idag er Sveriges mest besøgte domkirke.

Billigste billeje i Sverige

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Sverige blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.