Biludlejning Boston

Søg blandt alle de store biludlejningsselskaber i Boston. Her finder du den billigste pris på billige lejebiler. Få dansk sikkerhed hele vejen!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Boston er hovedbyen i det område af USA; som kaldes New England, og navnet er ikke helt tilfældigt. Området her er meget anderledes end resten af USA, og er præget af engelsk kultur, hvilket vel ingen steder er tydeligere end her i Boston, hvor gaderne mange steder ligger “tilfældigt”, og ikke udlagt i det klassiske, amerikanske grid-system med vinkelrette gader.

Billig billeje i Boston, MA.

Boston har en flot, naturlig havn, og dens skyline spejler sig flot i vandet på dette billede.

Byen er et perfekt udgangspunkt for rundture i det nordøstlige USA, og det er let at leje bil i Boston. Kommer du ad luftvejen lander du i Logan lufthavnen, som er placeret på et inddæmmet areal lige øst for bykernen. Dermed er transporttiden ind til byen ganske kort, uanset om du selv har lejet en bil i lufthavnen, eller om du tager offentlig transport.

I de seneste år har Boston gennemgået en forvandling, hvor meget transport nu foregår under jorden, og det har åbnet denne historiske by, så man som fodgænger kan nyde den centrale del relativt uforstyrret, mens man som bilist kan komme rundt uden de store sværdslag.

Der er i perioder flyvninger fra Danmark til Boston via Island, men mange ankommer her via en af de store lufthavne i New York. Ønsker du at se New York på vejen, kan det anbefales at tage toget til Boston. Med hurtigtoget Acela Express tager det ca. 4 timer, hvilket er noget længere end med flyet, men til gengæld er udsigten undervejs fantastisk op langs USAs østkyst. Har du lejet bil i New York følger du bare Interstate 95 hele vejen til Boston – der er ca. 500km.

Nord for Boston
For dig, der vælger at leje bil i Boston er området mod nord et rent mekka. Et par timers kørsel bringer dig ind i White Mountains, og yderligere et par timer bringer dig helt til Canada og storbyen Montreal.

Øst for Boston
Er du til vilde naturoplevelser og det lidt mere rå terræn, så tag turen nordøstpå gennem Maine og den canadiske stat New Brunswick helt til halvøen Nova Scotia og den legendariske hovedby Halifax med den naturlige havn og de mange historier om skibbrudne.

Syd for Boston
Vender du lejebilen mod syd, kan du besøge det særlige Cape Cod og Hyannisport, hvor du finder masser af sommerresidenser, som den amerikanske elite ejer og frekventerer.

Biludlejning i Boston
Fra lufthavnen kan du leje alle slags biler, og indenfor få hundrede meter er du på vej ad Interstate 90 ind mod byen. Det tager kun 20 minutter at køre derind, men du kastes også lige ud i trafikken. Er du derimod færdig med at opleve byen og gerne vil ud og brænde miles af på landevejene, kan du også leje en bil i den centrale del af byen.

Det skal du se i Boston

  • Gaslight District
  • Freedom Trail
  • Fenway Park (Boston Red Sox, baseball)
  • South End
  • Havnerundfart

 

Det skal du se udenfor Boston