Biludlejning Milano Linate Lufthavn

Her kan du søge blandt billige lejebiler i Linate Airport, som er en af flere lufthavne omkring storbyen Milano. Vi sammenligner de bedste priser fra alle biludlejningsfirmaer i Milano Linate lufthavn

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Biludlejning Milano Linate Airport

Når du lander i Milano Linate Airport, lander du meget tæt på centrum af Milano. Transporttiden ind til bymidten er derfor meget kort. Det er en fordel, hvis det helst skal gå hurtigt at komme til og fra byen.

Norditalien er den mest velstående del af Italien. Det er her, væksten sker. Og Milano er ikke bare den ubestridte hovedby i det norditalienske, men regnes også som det økonomiske centrum i hele Italien.

Det ser og mærker man tydeligt i Milano, der er en rig og pulserende storby. Her er mange store virksomheder placeret, og der er mange forretningsfolk, der flyver til og fra byen fra det øvrige Italien, Europa og resten af verden i løbet af ugen. Men derudover er Milano også en spændende og skøn by at besøge som turist.

Der er masser at se i Milano

Kommer du til Milano på grund af arbejde, er der måske ikke så meget tid til at udforske byen. Men får du lidt tid til overs, kan du tage en gåtur rundt i de hyggelige smalle gader i centrum. Og måske slå dig ned og få en kop kaffe på en af de mange små cafeer og barer og kigge på folk, der passerer forbi.

Skal du have en gave med hjem, er du havnet i den helt rigtige by. Milano er et sandt overflødighedshorn af mode og design. Men der er butikker i alle prisklasser. Ved domkirkepladsen ligger den overdækkede shopping-arkade, Galleria Vittorio Emanuele II. Det er et smukt og imponerende sted, der er værd at se – også selv om du ikke skal købe noget.

Kan du nå det, må du ikke snyde dig selv for domkirken Il Duomo. Det er verdens fjerdestørste domkirke, og det er et imponerende bygningsværk. Har du tid og lyst, kan du tage turen til toppen og se ud over byen.

Det smukke operahus Teatro alla Scala er også værd at se. Både udefra og indefra. Og i nærheden er der flere spændende museer. Kirken og klosteret Santa Maria delle Grazie huser et af Leonardo da Vincis mest berømte værker: Den sidste nadver. Det er også et besøg værd.

Der er meget mere at se i Milano. Men selv med kort tid til rådighed kan du dog nå at få et godt indtryk af byen. Og så kan du senere vende tilbage og se mere.

Milano Linate Airport – lufthavnen tæt på byen

Milano Linate Airport er en mindre lufthavn, der ligger meget tæt på byen. Blot otte km er der ind til centrum af Milano. Lufthavnen betjener årligt omkring fem millioner passagerer. Mange kommer med indenrigsfly fra det øvrige Italien, men der er også udenrigsruter til og fra Milano Linate, primært fra andre europæiske storbyer.

Mange rejsende til Milano Linate Airport kommer primært på grund af arbejde og møder. Og så er det praktisk at lande så tæt på byen som muligt. Har du sørget for billeje hjemmefra, holder bilen klar, når du lander, og så kan du hurtigt være inde i byen.

Alle de store firmaer inden for biludlejning er repræsenteret i Milano Linate lufthavnen. Du finder dem i ankomsthallen.

Skal du bare til et hurtigt møde i Milano eller på et hurtigt besøg i byen, vil du måske foretrække en taxi ind til byen. Men skal du videre ud i Italien fra Milano – enten på forretningsrejse eller på ferie – er det absolut en fordel at undersøge mulighederne for leje af bil. Med en lejebil bestemmer du selv tempo og tidspunkter, og du er ikke afhængig af køreplaner, ventetider og lange transporttider.

Milano Linate Airport ligger fantastisk godt placeret i forhold til Milano, men den ligger også godt og centralt placeret i forhold til resten af Norditalien. Hvad enten det gælder en forretningsrejse til andre byer i det driftige Norditalien eller feriedage ved de skønne norditalienske søer, smukke Verona eller andre spændende italienske byer.

Fra Danmark til Milano Linate Airport

Fra København kan du flyve direkte til Milano Linate lufthavnen med det italienske flyselskab Alitalia. Det tager bare et par timer med den direkte rute. Andre selskaber, som for eksempel SAS, flyver også til Milano Linate fra København, men det kræver lige en mellemlanding i en anden europæisk lufthavn.

Hvis du vægter kort transporttid fra lufthavn til centrum højt, skal du vælge Milano Linate. Er det mindre vigtigt, kan du vælge at flyve fra Danmark og til lufthavnene Milano Malpensa eller Milano Bergamo. Så er transporttiden fra lufthavnen til byen dog lidt længere.

Nyd livet i Milano

Italienere, og ikke mindst milaneserne, går meget op i mode og udseende, men de går også meget op i mad. Og de elsker at gå ud. Så det er ikke svært at finde hverken gode butikker med den sidste nye mode fra de store europæiske modehuse eller gode og spændende restauranter.

Uanset om du har kort tid eller længere tid til rådighed i Milano, bør du tage dig tid til at spise godt på en af de mange gode restauranter i byen. Der er muligheder i alle prisklasser. Fra dyre Michelin-restauranter til gode og billige pizzeriaer med enkle, men lækre retter på menuen. Og hvis vejret ellers er til det, er der ikke noget hyggeligere end at slå sig ned på en af de mange cafeer med udendørsservering og bare nyde livet og betragte de mange mennesker, der myldrer forbi.

Vil du spise godt og autentisk, er det jo altid et godt råd at spise der, hvor de lokale selv spiser. Så undgå restauranterne i nærheden af de største turistattraktioner og se i stedet, hvor de lokale selv går hen. Så er det som regel værd at følge efter.