Biludlejning Macon

Oplev "The Fall line of the Ocmulgee River" og den amerikanske historie på tætteste hold i Georgien! Macon er den fjerdestørste by i staten.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Macon ligger i staten Georgien hvor det er den 4 største by. Selve byen har et indbyggertal på omkring de 155.000. For nyligt har byen fået kælenavnet “heart of Georgia”. Europæerne kom hertil først i 1800`tallet, men området har været beboet af indianere i mere ned 13.000 år! Da europæerne kom hertil etablerede de Fort Benjamin Hawkins, som senere skulle blive omdøbt til “Newtown”. Dette fort skulle beskyttelse af de nye landområder, men også som en handelspost hvor man handlede med indianerne. Denne by ligger kun cirka 1 time og 20 minutters kørsel fra Atlanta og midt i staten Georgien. Derfor er den et godt udgangspunkt hvis du er eventyrlysten og ikke har noget imod at køre mange kilometer i din udlejningsbil.

Selve byen Macon har dog også meget at byde på. Industrien her tog først fart engang i 1830`erne da man begyndte at producere bomuld. Derfor er der også meget industrihistorie du kan opleve i Macon. Der er dog også meget andet amerikansk historie som har rodfæstet sig i byen. Blandt andet kan du blive klogere på datidens borgerrettigheder imellem hvide og afroamerikanere på Tubman African American Museum som er den største af sin art i staten Georgien. Du kan også blive kogere på astrologien på Museum af Arts and Sciences, eller dykke ned i musikhistorien i det interaktive The Big House som er et museum som omhandler historien omkring The Allman Brothers Band.

Biludlejning Macon Georgia Georgien Atlanta Aquarium Akvarium

I Atlanta kan du opleve en af verdens største oceanarier. Hvis du ikke kan nøjes med at se på hvalhajerne, kan du også dykke med dem!

Nord for Macon

Kun en time og 20 minutters kørsel nord for Macon finder du OL-byen Atlanta. Dette er en ægte amerikansk millionby på 5,5 millioner indbyggere. Her kan du blandt andet, opleve en af verdens største akvarier. Navnet er Georgia Akvarium og bygningen, som den ligger i, indeholder 38.000 kubikmeter vand! Du finder også de helt store sports-oplevelser i Atlanta. Eksempelvis er Georgia Dome helt bestemt et besøg værd.

Syd for Macon

Cirka 1 time og 45 minutters kørsel fra Macon finder du statens næststørste by Columbus. Denne by huser omkring 202,800 mennesker, med flere i den omkringliggende metropol, og  byder, blandt andet, på National Civil War Naval Museum som ligger ved havnen i Columbus. Her har du rig mulighed for at sætte dig ind i søslagene i den amerikanske borgerkrig og museet huser flere velbevarede krigsskibe og rekonstruktioner, fra den amerikanske borgerkrig. Blandt andet kan du opleve CSS Jackson som er det største, bevarede, krigsskib som sejlede under syd-staterne. Ind imellem afholdes der civil war reenactment´s på museet. Columbus byder derudover på mange forskellige seværdigheder og spisesteder.

Øst for Macon 

Cirka 2 timer og og 15 minutters kørsel øst for Macon, på grænsen mellem staten Georgia og  South Carolina ligger byen Augusta. Savannah River løber øst om byen og fungerer som statsgrænse. Her har du mulighed for at opleve en kanalrundfart samt en historisk gengivelse af vandvejens tidligere funktioner, fortalt i store modeller, lyd og levende billeder. Derudover har du mulighed for at opleve den tidligere demokratiske præsident Woodrow Wilsons barndomshjem. Han betræd præsidentembedet fra 1913 til 1921.

Vest for Macon

Cirka 3 timer og 30 minutters kørsel, fra Macon, finder du Hoover som er en forstad til Birmingham. Undervejs krydser du statsgrænsen til Alabama. Denne forstad huser Riverchase Galleria som er en af de største shoppingcentre i det sydøstlige USA. Hvis man ikke kan få en hel dag til at gå her, kan man køre ind til selve Birmingham . Her har du muligheden for at koble af, med familien i forlystelsesparken Alabama Adventure som byder på oplevelser, både for store og små. Er man mere til visuelle oplevelser, fremfor karruseller og rutsjebaner, kunne man istedet besøge Birmangham Botanical Garden eller Birmingham Zoo.

Det skal du se i og omkring Macon

 • Fort Benjamin Hawkins
 • Tubman African American Museum
 • Museum af Arts and Sciences
 • The Allman Brothers Band Museum
 • Atlanta
 • Georgia Akvarium
 • Georgia Dome
 • Columbus
 • CSS Jackson
 • Woodrow Wilsons barndomshjem
 • Riverchase Galleria
 • Alabama Adventure
 • Birmangham Botanical Garden
 • Birmingham Zoo