Biludlejning West Palm Beach

West Palm Beach er en af mange fantastiske steder du skal opleve i Florida! Staten er helt unik med sin bystruktur!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

West Palm Beach er beliggende i Florida og et godt udgangspunkt for dig der ønsker en ferie af mere luksuriøs karakter. West Palm Beach er en by som huser omkring 104.000 indbyggere. Fra denne by er der ikke andet end 109 kilometer ned til Miami. Du kan komme hertil via Palm Beach International Airport. Her er det muligt at leje en bil med Profilbilleje hvis du gør dette har du dansk sikkerhed hele vejen og undergår derved skjulte gebyrer og ugennemsigtighed i forbindelse med lejeaftalen. Vi kan desuden tilbyde fri kilometer så du blot skal koncentrere dig om at opleve. Når du befinder dig i West Palm Beach er du kun 47 minutters kørsel fra Fort Lauderdale som du kan læse om her.

Selvom vi syntes at du skal se at komme på landevejen og opleve hele staten Florida er der alligevel også mange ting man kan tage sig til i West Palm Beach. Blandt andet kan du opleve Norton Museum of Art som er Floridas største museum. Et andet udflugtsmål kunne også være Meyer Amphitheater. Engang var dette et hotel, men i 1993 valgte man at rive hotellet ned og bygge et Amfiteater. Hvis man er golfentusiast så er West Palm Beach det helt rette sted.

Nord for West Palm Beach  

Biludlejning Billeje West Palm Beach Daytona International Speedway

Selvom billedet bevidner om tomhed så er der plads til 147.000 mennesker på Daytona International Speedway!

Efter en smuk tur på omkring 3 timer befinder du dig ved Daytona Beach. Dette sted er mest af alt kendt for Daytona International Speedway. Denne enorme racerbane er hjemsted for de berømte NASCAR-løb. Selve hovedbanen hvor der køres NASCAR er 4 kilometer lang. Racerbanen består også af andre mindre baner og i midten finder du en sø hvor der, af og til, afholdes løb med kraftige speedbåde. Fanger du Daytona International Speedway, på en løbsdag, garanterer vi at du får en oplevelse for livet. Derudover kan dette sted også byde på en særdeles lækker strand hvor du nemt kan få en dag til at gå.

Syd for West Palm Beach 

Omkring halvanden times kørsel fra West Palm Beach finder du Miami og Miami Beach. På denne tur kommer du også igennem Fort Lauderdale. Miami er en af USA`s helt store diamanter. Har kan du virkelig nyde det søde liv. Husk at det også er muligt at aflevere din lejebil her i Miamis internationale lufthavn hvis dette er den sidste destination på din ferie. Miami har fået kælenavnet “The Magic City”. Dette er ikke på grund af dens unikke beliggenhed, men fordi at den nærmest spang op henover natten. Man grundlagde byen tilbage i 1896 og derefter tog det for alvor fart. Besøg også Miami Beach som er en lille by “i byen”, eller nærmere lige udenfor byen. Denne “strand” er spækket med luksushoteller og har faktisk sin egen borgmester.

Øst for West Palm Beach 

Skal du forsøge at bevæge dig øst for denne by bliver du meget hurtigt stoppet af Atlanterhavet. Dog er der ikke langt til Bahamas og der sejler jævnligt både dertil fra West Palm Beach så det er værd at overveje om du skal afsætte et par dage af din tur på at komme ud og se Bahamas. Husk at du også her har mulighed for at leje en bil med Profilbilleje.

Vest for West Palm Beach 

Cirka to en halv times kørsel fra Øst- til Florida`s vestkyst finder du Fort Myers. Denne destination kan du læse mere om her. Her kan du virkelig opleve en by af den helt smukke kaliber. Det er sådan at når man laver nye huse her, så fylder man først et stort stykke land op med vand. Dette giver et bybillede som nok er mest sammenlignelig med Venedi. Du kan nemt få en dag til at gå i Fort Myers. Hvis du er til vild natur kan vi anbefale at du lejer en kano, eller en kajak og tager turen ned af Estero River. Her kan du både opleve krokodiller,vilde fugle som man aldrig ser i Danmark og skildpadder.

Det skal du opleve i og omkring West Palm Beach  

  • Norton Museum of Art
  • Meyer Amphitheater
  • Daytona Beach
  • Daytona International Speedway
  • Fort Lauderdale
  • Miami
  • Miami Beach
  • Fort Myers
  • Estero River