Biludlejning Palma Lufthavn

Mallorca er en ø, der ligger omgivet af det skønneste hav. Derfor er Mallorca en populær destination for sejlere.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Mallorca er en populær destination. Og med god grund. For her er et behageligt klima, her er rart at være, og så er her utroligt smukt. Med en flyvetid på tre timer fra Danmark til Mallorca er flyveturen også overkommelig.   

For mange lyder Mallorca som en dårlig kliché. De tænker på overfyldte turisthoteller, grisefester og kedelige charterferier. Men har man først været på Mallorca, ved man, at virkelighedens Mallorca ser helt anderledes ud.

Mallorca er nemlig en smuk middelhavsø med masser at byde på. Her er fyldt med historie og seværdigheder, smuk natur og spændende kultur. Så her er noget for alle, hvad enten man vil slappe af på stranden eller ved poolen, opleve noget, have en aktiv ferie, spise godt eller shoppe og dyrke storbyens kulturliv. Og Mallorca er heldigvis ikke større, end at du sagtens kan nå lidt af det hele i en løbet af en enkelt ferie. Særligt, hvis du sørger for at leje en bil, så du hurtigt og nemt kan komme rundt, hvor du vil.

Spændende steder på Mallorca

Mallorca er fyldt med spændende attraktioner, smukke steder og hyggelige byer, så det er svært at vælge noget til eller fra. Men et godt bud på fem ting, du bør se, mens du er på Mallorca, kunne være:

  • Palma de Mallorca, som siden 1983 har været hovedstaden i det selvstyrende samfund De Baleariske Øer, som Mallorca er en del af. Her bor næsten 400.000 mennesker, så her er storbyliv med spændende butikker og gode restauranter, men stadig hyggeligt med smalle gader og smukke bygninger. Og Sa Seu katedralen er et must, når du er i byen. Det er verdens næststørste gotiske katedral, og det er et imponerende syn.
  • På vestkysten af øen ligger byen Valdemossa, som ifølge mange er Mallorcas smukkeste by. Hele vestkysten er smuk og værd at opleve. Det letteste er at leje en bil og køre turen i eget tempo, så man kan standse, når man har lyst.
  • Helt mod nordøst ligger Peninsula de Formentor, der absolut er et besøg værd. Der er en fantastisk udsigt over havet fra den yderste spids: Cap de Formentor.
  • Alcudia, der er en gammel hyggelig middelalderby på nordøstkysten. Hele Alcudia-bugten er et af Mallorcas mest populære rejsemål, ikke mindst for børnefamilier, fordi vandet i bugten er roligt, lavt og næsten uden bølger.
  • Coves del Drac er nogle imponerende kalkstenshuler, der bestemt er et besøg værd. I hulerne kan du også se underjordiske søer. Coves del Drac er en af Mallorcas største attraktioner.

Mallorca har noget for alle

Når man er på Mallorca, skal man selvfølgelig nyde udelivet – spise ude, bade, sidde i solen og gå ture i de smukke og varme omgivelser.

Hører du til dem, der gerne vil være aktiv i din ferie, er der også gode muligheder for det på Mallorca. Mange tager for eksempel til Mallorca på golfferie, for øen har mange flotte golfbaner. Det er også meget populært at udfordre sig selv og cykelvennerne med cykelture i de stejle bjerge på Mallorca. Og det behagelige klima gør, at man trods alt kan holde til strabadserne. Netop bjergene appellerer også til vandrefolket, der nyder godt af de mange gode og afmærkede vandrestier rundt omkring på øen.

Mallorca er en ø, der ligger omgivet af det skønneste hav, så derfor er Mallorca en populær destination for sejlere, dykkere og andre, der vil nyde havet både over og under havoverfladen. Og det er der rige muligheder for. Selv om man ikke er sejler, kan man sagtens gå en tur på marinaen i en af de hyggelige byer og nyde synet af både små sejlbåde og store yachter i millionklassen. Jo, der er ingen tvivl om, at Mallorca i den grad tiltrækker de rige og kendte, der udmærket ved, hvor de gode steder i verden er.

Lej en bil og nyd friheden

Palma Lufthavn er den eneste lufthavn på Mallorca, og den ligger lidt uden for hovedbyen Palma de Mallorca. Det er en travl og effektiv lufthavn, der ekspederer mere end 20 millioner passagerer om året.

Når du ankommer i lufthavnen, er det meget let at finde firmaerne med biludlejning. Og det er hurtigt og effektivt at leje en bil, så du i løbet af kort tid er kørende og på vej mod dit feriested. Vil du gøre det endnu hurtigere og nemmere for dig selv, har du sørget for billeje hjemmefra, så bilen holder klar til dig, når du lander. Husk lige, at du ikke alene skal tænke på antal personer, når du lejer bil, men også på mængden af jeres bagage, så der er plads til det hele.

Uanset, hvor du skal bo på Mallorca, er det en god idé at leje en bil, så du kan komme rundt og se dig omkring. Vejene er gode, og det er let at køre på øen. Trafikken er ikke voldsom, og hvis du ikke bryder dig om bjergkørsel på små veje, kan du bare undgå de mindste veje.

Med en lejebil har du en dejlig frihed til at køre af sted, når det passer dig, så du slipper for at være afhængig af arrangerede ture eller offentlig transport.

Kør ud og nyd livet på Mallorca

Overalt på Mallorca bliver du mødt af en smuk og varieret natur, hyggelige byer og en spændende kultur. Ofte er det de små skæve steder og den lille lokale restaurant, der gør mest indtryk på en rejse. Og den slags når man lettest, når man har en lejebil på ferien. Så kan man netop stoppe op der, hvor det ser allermest spændene ud.

Med en lejet bil har du mulighed for at kommer derud, hvor alle de andre turister måske ikke lige kommer. Og det er ofte der, man får de mest autentiske oplevelser og indtryk af lokalbefolkningen og livet, som det leves lokalt.