Biludlejning Texas

Dine oplever i The Lone Star State bliver uforglemmelige! Benyt Texas som det perfekte udgangspunkt når USA skal udforskes!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Hovedstaden i denne stat er ikke Dallas eller Houston, som man nok skulle tro, men derimod Austin. Besøger du Texas er du for alvor kommet til det vilde vesten! Staten grænser op til Mexico i sydvest og derudover de amerikanske stater New Mexico, Oklahoma, Louisiana og Arkansas. Fra 1870`erne begyndte man at fordrive den originale befolkning som bestod af indianere og frem mod starten af 1900 tallet blev byerne Houston og Dallas regent som verdens mest velhavende byer. Dette var primært på grund af olien som undergrunden, i Texas, er rig på, men også på grund af kvægdriften og jernbanen som banede vejen for USA`s udvikling indenfor infrastruktur.

Der ligger mange internationale lufthavne i Texas som du kan vælge når du skal hertil. De fleste ligger selvfølgelig i forbindelse med de store byer. Husk at du har mulighed for at leje en bil et sted og aflevere den et andet når du lejer bil med Profilbilleje.dk. I flæng kan der nævnes; San Antonio international Airport, Midland International Airport, McAllen-Miller International Airport, George Bush International Airport i Houston, Dallas/Fort Worth International Airport og Austin-Bergstrom International Airport. Dette var bare et udpluk af de internationale lufthavne der ligger i Texas.

I det nordlige Texas 

Besøg nationalparken Rita Blanca National Grassland i det nordlige Texas. Her har den originale præriestemning aldrig sluppet sit tag i området. Dette enorme område er spækket med græsmarker så langt øjet rækker. Her haft vilde dyr som den mægtige bisonokse haft frit spil i århundreder. Ind imellem støder man på en ranch. Typisk kendetegnet ved at der rager en mølle op i horisonten. Disse møller bliver anvendt som vandpumper til at få grundvandet op. Når du alligevel er i området kan du finde leglighed til at besøge Amarillo som er en by med omkring 200.000 indbyggere. Syd for byen finder du Palo Duro Canyon hvor du kan finde mærkværdige strukturer såsom Lighthouse pinnacle.

Lighthouse Pinnacle Palo Duro Canyon Amarillo Texas Billeje Biludlejning

Lighthouse Pinnacle finder du i Palo Duro Canyon lidt syd for Amarillo i Texas.

I det sydlige Texas

I det sydlige Texas finder du Houston som er statens største by med 2,1 millioner indbyggere. Byen er meget kendt for at være hovedsædet for NASA`s rumprogram. Her kan du besøge Johnson Space Center. Derudover byder byen også på kulturelle oplevelser som Museum District. Denne bydel har 8,7 millioner besøgende hvert år. Øst for byen, nær kysten, finder ud Galveston som har en af de klassiske forlystelsesparker som ligger på en stor mole.

I det østlige Texas

I den østlige del finder du Dallas. Denne by er en god “turstarter” og det er oplagt at vælge Dallas/Fort Worth International Airport som indgang til staten. Dallas er en stor by med 1,3 millioner indbyggere.  Det er ganske varmt om sommeren og derfor kan du opleve at dagtemperaturen kommer helt op i nærheden af de 43 grader.

I det vestlige Texas

I den vestlige del af staten finder du Big Bend National Park. Dette sted er ikke mindre end fantastisk hvis du er til store naturoplevelser. Oplev hvordan Rio Grande snor sig igennem Santa Elena Canyon med 450 meter høje klippevægge på hver side. Allerede i 1930`erne indså man at denne nationalpark er et bevaringsværdigt sted og derfor oprettede man i 1944 Big Bend National Park. Det er tydeligt at livet her har fået lov til at logere ganske uberørt. Parken omfatter nemlig mere ned 1.200 plantearter, 75 forskellige arter af pattedyr og 56 forskellige reptilarter. Kommer du til Texas skal du ikke snyde dig selv for denne enestående naturoplevelse!