Biludlejning Italien

Lej en bil i Italien og oplev utrolige attaktioner og fantastiske landskaber på din vej fra Alperne i Nord, til Sicilien i Syd.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Italien. Foruden at få nogle gode tips til din leje af bil i Italien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Links til gode ressourcer:

Generelle informationer om Italien

Med den femte-største befolkning i Europa (omkring 61 millioner indbyggere) og med den ottende-største økonomi i verden (den tredjestørste i euro-zonen) fylder Italien godt i det statistiske landskab; men det er på det arkitektoniske, kunstneriske, historiske og gastronomiske område, at nationen Italien har vundet sit ry som ét af de mest interessante lande at besøge på det europæiske fastlandskontinent, ja i hele verden.

Især én epoke i landets historie har gjort landet til én af de vigtigste aktører  i den europæiske histories store drama; tiden for det romerske imperium, kaldet Imperium Romanum på latinsom dominerede hele Middelhavsområdet i perioden 27 f.kr. til 476 e.Kr. i den vestlige del af riget og fra 330 e.Kr. til 1453 e.Kr. i den byzantinske  – dvs. østlige del – af riget.

Romerriget satte ikke bare sit uudslettelige aftryk på de europæiske landes kultur og historie, men er stadig i høj grad synlig i dagens Italien, hvor utallige arkæologiske fund, monumenter og bygninger minder nutidens italienere – foruden de mange udlændinge, der hvert år besøger landet – om Italiens spektakulære fortid.

Største seværdigheder

Italien bugner af store seværdigheder, som du kan opleve, hvis du er på bilferie i Italien – eller hvis du af andre årsager har lidt tid til at køre rundt i landet i en lejebil. Blandt de største er naturligvis hovedstaden Rom med en række af de største attraktioner på det europæiske fastlandskontinent, såsom Colosseum, Forum Romanum og Vatikanstaten.

Vil du have gode tips til en kør-selv ferie til Italien finders der mange forskellige kilder, bla. hos in-italia som er specialister i Italien.

Men også andre steder i Italien er der store seværdigheder at opleve, såsom kystlandskaberne/byerne Cinque Terre; det renæssance-mættede Firenze; det romantiske Venedig; den smukke Amalfikyst; fortidsbyerne Pompeji, Paestum og Herculanum; det skæve tårn i Pisa; søerne Como og Garda; og vulkanen Vesuv – for blot at nævne et par få af Italiens utallige store seværdigheder.

Billigste billeje i Italien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Italien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.