Biludlejning Frankrig

Frankrig er en af Europas sande perler. Her kan du kan vælge imellem mere end 500 biludlejningsselskaber over hele landet!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Frankrig. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Frankrig kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Frankrig

Med sine 547,030 kvadratkilometer er Frankrig EU´s største land og landet har også det højeste punkt i Vesteuropa i skikkelse af det 4,810.45 meter høje Mont Blanc-bjerg. Med omkring 66 millioner indbyggere har landet den tredje-største befolkning i Europa. Økonomisk rangerer landet som den femte-største økonomi i verden målt på BNP og er den ottende-største i verden målt på købekraftsparitet.

Landet har haft en enorm indvirkning på europæisk historie indenfor sprog, gastronomi, kunst, retsvæsen, filosofi, menneskerettigheder og politik. Som sejrherre i Hundredeårs-krigen fra 1337 to 1453 havde landet stor magt i store dele af Middelalderen og det var i Frankrig, at én af verdens første republikker blev dannet nogle århundreder senere under den franske revolution, i 1792. Siden blev landet den anden-største kolonialistiske magt i verden i det nittende og tyvende århundrede.

I nyere tid var Frankrig ét af de stiftende medlemmer af NATO (i 1949) og sammen med Tyskland stiftede landet Kul- og Stålunionen/Det europæiske kul- og stålfællesskab (EKSF/ECSC) i 1951, som skulle vise sig at være forløberen for vore dages Europæiske Union.

Verdens mest populære ferieland

Som ferieland er Frankrig blandt verdens mest populære; ja faktisk modtager landet flere turister årligt – 83 millioner – end noget andet land i verden. Frankrig er også ét af de lande, der har fået tildelt flest udnævnelser af på UNESCO´s liste over unik verdensarv.

Største seværdigheder

Blandt landets største seværdigheder er Versailles-paladset i Île-de-France- regionen, den eventyrlige, middelalderlige by bygget på den lille tidevandsø Mont Saint-Michel i Normandiet, det verdensberømte Louvre-museum i Paris, Nimes Arena (ét af verdens bedst bevarede romerske amfiteatre) i Languedoc-Roussillon-regionen, Eiffel-tårnet i Paris, den romerske akvædukt Pont du Gard i Gard-départementet i Sydfrankrig – for blot at nævne et par af de mange store seværdigheder, som hvert år tiltrækker besøgende fra hele verden, herunder de mange besøgende, der rejser rundt i landet en lejebil.

Billigste billeje i Frankrig

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Frankrig blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.