Biludlejning Milano Bergamo Lufthavn

Du kan leje en billig bil i Milano Bergamo lufthavn med Profil Billeje. Vi sammenligner priser på billeje på tværs af alle biludlejningsselskaber i Milano Bergamo Airport.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Det er billigt at flyve til Milano. Udnyt det, og nyd et par dage i Milano.  Eller brug Milano Bergamo Airport som din gateway til Italien, lej en bil i lufthavnen, og kør ud og udforsk det skønne italienske støvleland.

Lavprisflyselskaberne har for alvor været med til at ændre vores rejsevaner. Flybilletter til både fjerne og nære destinationer er pludselig kommet ned i et prisleje, hvor mange flere kan være med. Og det er værd at udnytte for dig, der elsker at rejse.

Milano Bergamo Airport er et af de steder, som man ofte kan flyve billigt til. Det irske lavprisselskab Ryanair flyver for eksempel hertil, og det kan tit lade sig gøre at få endda meget billige billetter til Milano med afgang fra flere forskellige lufthavne i Danmark.

Udforsk Italien fra Milano Bergamo Airport

Lavprisselskaberne har i høj grad været skyld i Milano Bergamo lufthavnens voksende popularitet, for nu er det pludselig muligt at tage et par dage til Italien, uden at det behøver koste en formue. Og det benytter mange sig af.

Det kan være for at opleve storbylivet, seværdighederne og mulighederne for fantastisk shopping i Milano, for at nyde nogle afslappende dage ved de smukke norditalienske søer eller måske for at stå på ski i en forlænget weekend i de nærtliggende italienske Alper.

Med lufthavnens beliggenhed et stykke øst for Milano er du også allerede godt på vej i den rigtige retning, hvis destinationen hedder Verona eller Venedig. Begge de skønne byer kan sagtens nås inden for et par timers kørsel i en lejebil fra lufthavnen.

Der er mange muligheder med udgangspunkt i lufthavnen Milano Bergamo. Og endelig skal byen, som lufthavnen ligger ved, ikke glemmes. Bergamo er en hyggelig og interessant gammel by, der absolut er et besøg værd i sig selv. Faktisk går Bergamo for at være en af Norditaliens mest attraktive og spændende byer, så brug en dag eller to her, inden du måske kører videre ud i Italien i din lejede bil.

Flyv billigt til Milano Bergamo Airport

Milano Bergamo Airport er også kendt under navnet Il Caravaggio International Airport. Tidligere hed lufthavnen Orio al Serio Airport. Som navnet antyder, ligger lufthavnen altså ved byen Bergamo, der ligger omkring 50 km nordøst for Milano.

Selv om 50 km kan lyde af meget, føles turen fra lufthavnen til centrum af Milano faktisk ikke så lang. Og det er let og hurtigt at komme fra lufthavnen til byen og retur.

Er du alene, foretrækker du måske at tage bussen. Det tager omkring en times tid. Men er I flere, kan det godt betale sig at leje en bil i stedet. Og skal I videre ud i landet, er det næsten ikke til at undvære en lejebil.

Husk at leje en bil, der er stor nok til passagerer, bagage og diverse indkøb. For det er svært ikke at blive fristet i Italien, hvad enten man er mest til modetøj, sko, lædervarer, vin, diverse kulinariske specialiteter eller noget helt andet.

Er I bare to, der skal på en weekendtur til Milano, kan det selvfølgelig være praktisk at vælge en lille lejebil, der er nem at parkere overalt i byen. Er I en hel familie med fuld oppakning, der skal på ferie i Italien i en uge eller to, er det derimod vigtigt at leje en bil, der er rigelig stor, så alle sidder godt, og så hele bagagen inklusive diverse indkøb kan være der, uden at nogen skal sidde med noget på skødet eller under fødderne.

Nyd friheden i en lejet bil

Med en lejet bil har man friheden til at køre, hvorhen man vil, når man vil. Og det giver bare ferien et helt andet perspektiv. Så kan man tage på små spontane ture for at spise frokost eller middag, for at handle lidt ind eller for at udforske nærområdet. Og man kan tage på længere ture for at se noget, som man bare må se.

På ferier uden billeje opgiver man ofte både de kortere og de længere ture, for tit bliver det alt for besværligt og langsommeligt med offentlig transport. Og det er jo ærgerligt, for så går man måske glip af en masse.

Det er heller ikke altid de store attraktioner, der ender med at have været de største oplevelser på ferien. Meget ofte er det, man husker og taler om længe efter ferien, de små spontane oplevelser. Den skønne frokost i den lille hyggelige by, som man stoppede op i på vejen. En gåtur blandt de lokale i den lille og godt gemte landsby. Eller den fantastiske udsigt, der pludselig er der, og som man har muligheden for at stoppe op og nyde, når man har en lejebil og selv bestemmer tempoet.

Det er heldigvis ikke svært at køre i Italien. Italienerne kører faktisk meget pænt, og du bestemmer jo selv, hvor hurtigt du vil køre. De fleste steder er også godt afmærkede. Det kan måske være svært at finde en helt bestemt lille vingård i en lille landsby, men så er det jo godt, at gps’en findes.

Bo på en vingård

Vingårde er hyggelige at besøge, hvis du vil have lidt vin med hjem fra ferien – eller drikke den, mens du holder ferie. Men det kan også godt anbefales at bestille overnatning på en vingård. Det kræver selvfølgelig, at du har sørget for billeje på ferien. For de fleste vingårde vil være vanskelige at nå med offentlig transport.

I Italien er vingårde med overnatningsmuligheder kendt som agriturismo. De fleste agriturismo ligger smukt og fredfyldt placeret midt i naturen. Er der børn med på ferien, vil de elske de frie omgivelser på vingården – og måske er der også dyr, som de kan kigge på. For alle i familien vil det være en skøn og afslappende oplevelse at bo midt i den smukke italienske natur på en gammel vingård indrettet til ferieboliger.


Bergamo ligger lige i grænselandet mellem bjerge og slette, og har to tydeligt adskilte bydele, “Alta” og “Bassa”. Oppe i Bergamo Alta snor de fredfyldte gamle gyder sig rundt, og du kommer hertil med bjergbanen fra den nyere del af byen. Ved Piazza Vecchia ligger middelalder-rådhuset og lige ved siden af den romanske S. Maria Maggiore-kirke. Kig ind i Cappella Colleoni, en militær befalingsmands storslåede gravmonument, eller ind i kunstgalleriet Pinacoteca dell’Accademia Carrara. Herefter nyder du menneskevrimlen på Piazza Matteotti.

Du kan søge efter billeje i Bergamo lufthavn i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Bergamo lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer