Biludlejning Istanbul

Istanbul summer af liv og historie, og tilbyder nogle af tyrkiets bedste restauranter og shoppingmuligheder. Med billeje i Istanbul kan du nå at se alle de spændende ting byen har at byde på.

Seværdigheder du kan opleve med billeje i Istanbul

Du kan tage en tur til byen Edirne, som har meget at byde på. Besøg Selimive moskeen som dominere byens skyline. Den blev bygget af den Ottomaniske arkitekt Sinan i det 16. århundrede og er fantastisk smuk. Benyt også lejligheden til at køre til den store by Ankara og nyd samtidig seværdighederne du kommer forbi på vejen. Ankara, som er landets hovedstad, byder på endnu flere ting at se. F.eks. citadellet, det romerske teater, Augustustemplet og det romerske bad.

Bestiller du din billeje i Istanbul hjemmefra sparer du både tid, besvær og penge. Du kan glemme bekymringerne om at skulle finde den rigtige biludlejer og den rigtige bil ved ankomst – har du bestilt hjemmefra står bilen klar til dig og du kan være kørende på 10 minutter. Bestiller du online sparer du endda også penge – prøv vores billeje-søgemaskine der indeholder de bedste priser fra alle de store biludlejningsselskaber og se om der ikke er noget der fanger din interesse.

Læs om hvad der er inkluderet i billeje og få svar på spørgsmål om betaling, forsikring og meget mere i FAQ om billeje og biludlejning.