Biludlejning i New York

Her finder du en unik natur! I staten New York kan du opleve alt ligefra "The Big Apple" til det mægtige og imponererende Niagara vandfald.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

[Mere info om biludlejning i New York kommer her]

 

Når du alligevel har tænkt dig at bruge noget tid i “The Big Apple” hvorfor så ikke sætte et par dage af til at udforske resten af staten New York? Der er nemlig masser af ting denne stat kan byde på! Du kommer nemmest hertil igennem en af de store lufthavne i New York City. Dette kunne enten være John F. Kennedy International Airport, eller Newark International Airport som ligger i New Jersy. Der er ikke langt fra New Jersy til selve New York City og du  vil opleve at det er betydeligt billigere at finde overnatningsmuligheder her.

Selve staten New York er en af de 13 originale kolonier og strækker sig hele vejen fra New York City i syd til Niagara vandfaldet i nord. Det vil sige at selvom staten New York grænser op til både New Jersy, Pennsylvania, Conneticut, Massechusetts og Vermont, så grænser den også op til Canada.

Ting du skal opleve i den nordlige del

Her kan vi selvfølgelig ikke komme uden om det mægtige Niagara vandfald. Som sikker bekendt er dette vandfald det største i verden. Dette vandfald ligger i forbindelse med Niagara floden som er 58 kilometer land og løber ud fra Lake Erie og ned til Lake Ontario. Selve elevationen imellem de to søer er omkring 100 meter hvoraf vandfaldet udgør halvdelen! Selve vandfaldet, eller de 3 vandfald som det i virkeligheden er, er omtrent 52 meter i højden. De massive vandmængder har pløjet et lille så dybt hul i søbunden lige nedenunder vandfaldet. Niagara vandfaldet er en oplevelse for livet!

Ting du skal opleve i den sydlige del 

Her skal du selvfølgelig bruge tiden i en af verdens største byer, nemlig USA´s største by New York City. Byen er selvfølgelig spækket med “Must see” attraktioner. Tag båden ud til Ellis Island for at op frihedsgudinden som originalt var en gave fra Frankrig. Derudover skal Times Square også opleves og så kan man nemt få en hel dag til at gå på Manhattan alene. Vidste du at hvis man skulle spise aftensmad på alle resturenter i New York så ville man ikke kunne nå det i løbet af et almindeligt menneskes levetid!

Ting du skal opleve i den østlige del

På statsgrænsen til Vermont finder Plattsburgh som ligger ud til søen Lake Champlain. her finder du et hyggeligt naturskønt område hvor der er plads til at slappe af og være sig selv. Tag en af de små bilfærger over statsgrænsen til Vermont. Her finder du forskellige forlystelsesparker og turistattraktioner. besøg desuden Essex i Vermont og Dewey Mountain.

Ting du skal opleve i den vestlige del 

Er du i den vestlige del af staten skal du opleve Rochester. Byen er en mellemstor en af slagsen med et befolkningstal på rundt regnet 210.000 personer. Byen ligger ud til den enorme sø Lake Ontario og herfra er der ikke langt til Niagara vandfaldet. Byen er kendt, imellem amerikanere, for at være et særdeles godt sted at bo. Hvis du vil en tur til Toronto i Canada har du i denne by muligheden for at tage hurtig-båden hen over Lake Ontario.