Biludlejning Napoli Lufthavn

Flyv til lufthavnen lige udenfor Napoli og lej en bil. Herfra kan du nemt komme rundt i Italien. Så hvorfor køre selv fra Danmark?


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

At have en lejebil til rådighed i Napoli giver mange muligheder for at se seværdigheder du ellers ikke ville kunne opleve med tog og bus.

Napolis beliggenhed ca. 3 timer syd for Rom gør at byen er det perfekte udgangspunkt for oplevelser i det sydlige Italien.

Besøg seværdigheder med billeje i Napoli

Tre udflugter du helt klart bør overveje er at køre til byen Sorrento, til Pompeei og til Vulkanen Vesuv. Det er nogle af de største turistattraktioner i området og det er også grund til! Når du trænger til lidt afslapning kan give lejebilen en fridag og tage en båd til Capri og dyppe fødderne i det flotte blå vand. Hvis du altid gerne ville se Rom, så er det også blot en køretur væk på 3 timer i din lejebil fra Napoli.

Vi anbefaler du bestiller billeje i Napoli hjemmefra. Man sparer både penge og får ro i sindet – så ved du at bilen står og venter på dig når du ankommer. Vores billeje-søgemaskine, som ligger i toppen af denne side, søger blandt alle de store biludlejningsselskabers bedste kampagnepriser. Prøv engang og se om du finder noget der kan bruges.

Læs om hvad der er inkluderet i billeje og få svar på spørgsmål om betaling, forsikring og meget mere i FAQ om billeje og biludlejning.