Biludlejning Side

Byen Side ligger på en halvø og stikker ud i det blå Middelhav og beskytter Antalya-bugten.

Oplev det spændende mix af ruiner og gamle kulture der lever hånd i hånd med denne moderne by. Byen har et sprudlende natteliv, en masse spændende traditionelle madretter og håndværk og er meget gæstfri.

Seværdigheder du kan se med billeje i Side

Side, som er opkaldt efter granatæblet som bliver dyrket i dette område, har mange ting at byde på. Der er gode muligheder for shopping, sightseeing, sport og mad – noget for alle. Øst for Antalya og vest for Alanya, her ligger Side som det perfekte udgangspunkt til at udforske Tyrkiet smukke kystlinie – billeje i Side er oplagt. Se det flotte tempel dedikeret til gudinden Fortuna og amfiteateret tæt ved. Her har du en fantastisk udsigt over meget af området og en spektakulær udsigt til vandet og kysten.

Vi anbefaler at man altid lejer sin bil hjemmefra. Man sparer både tid og penge på det. Prøv f.eks. vores billeje-søgemaskine som søger de bedste priser på billeje i Side, blandt alle de store biludlejningsselskaber – vi er sikre på at du finder noget du kan bruge.

Læs om hvad der er inkluderet i billeje og få svar på spørgsmål om betaling, forsikring og meget mere i FAQ om billeje og biludlejning.