Biludlejning Honolulu

Lej en bil på Hawaii med profilbilleje.dk. Tag udgangspunkt i Honolulu. Her venter dig helt unikke oplevelser!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Skal du til Hawaii er Honolulu et godt udgangspunkt at starte. Honolulu er den største by du finder på Hawaiiøerne. Byen ligger, nærmere bestemt, på øen Oahu og huser omkring 390.000 indbyggere. Byen er hovedstad i staten Hawaii og man kan opleve mange forskellige kulturer indenfor bygrænsen. Selvfølgelig byder byen på indsigt i stillehavskulturen, men her kan også opleve østlige, såvel som vestlige kulturer.  Byen blev for alvor sat på verdenskortet i 1941 da den var vært for det første angreb, på amerikanerne, i 2. verdenskrig. Det er også her ved Pearl Harbor du finder USS Arizona mindesmærket, som er bygget direkte ovenpå det store fallerede slagskib. Der er mulighed for guidede ture i havnen, hvor man kan lade sig rive med af historiens vingesus.

Staten Hawaii består af flere små øer, som hver især byder på et væld af attraktioner og naturoplevelser. Tager man over på “den store ø”  kan man besøge Halemaumau krateret som er ildgudinden Pele`s hjem. Nærmere bestemt er dette i Hawaii Volcanoes National Park. Den lokale legende fortæller, at hvis man gør gudinden vred, Så vil hun svare igen ved at lade de slumrende vulkaner gå i udbrud. Det lykkedes nogle at gøre hende vred i 1986 og en serie udbrud begyndte at føde nyt land og faktisk udvide øen. Det løber stadigvæk fra nogle af vulkanerne og derfor fortsætter øen med at vokse.

billig billeje på Hawaii

Oplev Hawaii`s fantastiske natur!

Nord for Honolulu 

Når du drejer nøglen i din bil fra profilbilleje.dk er det næsten ligemeget hvor du kører hen på Hawaii. Øens er spækket med smukke oplevelser! Anbefalelsesværdigt er dog Waimea Vally, som ligger i nærheden af øens nordlige kyst. Denne fantastiske dal er ryg på flora, såvel som fauna og er, for nyligt, på UNESCO`s liste over naturarv i verden. her kan du parkere i den ene ende af dalen og derefter tage en fortryllende tur igennem et univers så smukt at man ikke troede det fantes på jord. Fra indgangen er der cirka 1 kilometers gang op til det majestætiske Waimea vandfald, men på vejen kommer man, blandt andet, forbi  en gammel boplads for de originale hawaiianere. Du finder også Mauna Kea som er det højeste punkt på Hawaiiøerne.

Syd for Honolulu 

Kommer du til den største af Hawaiiøerne er Waipo Vally et “muse see”. Denne fantastiske dal beskrives som det tætteste man kommer på “Shangri La”. Selve dalen er svært tilgængelig da den ligger omgivet af havet på den ene side og så stejle klipper på den anden, men udsigten ud over dalen er særdeles spektakulær. Akaka Falls State Park er et andet yndet udflugtsmål på den største af Hawaiiøerne. Denne nationalpark huser blandt andet Akaka vandfaldet som er hele 134 meter! På vestkysten nærmere bestemt Kona Coast finder du Parker Ranch som er den største af sin art. Tænk sig at den største kvægfarm, i USA, ligger på Hawaii.

Det skal du se på Hawaii 

Oahu

Pearl Harbor

USS Arizona USS Arizona memorial

Halemaumau

Waimea Vally

Waipo Vally

Akaka Falls State Park

Parker Ranch