Biludlejning Island

Der er lange afstande på Island. Derfor giver det god mening at leje en bil for at få det optimale ud af turen. Slip for tidsplaner og planlæg selv din ferie!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje på Island. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil på Island kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste biludlejning blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Island

Island ligger på den midtatlantiske ryg (en mægtig underjordisk bjergkæde med vulkansk aktivitet) mellem Nordatlanten og Ishavet, kun 287 kilometer fra den grønlandske østkyst og hele 970 fra den norske vestkyst. Med sine 103,000 kvadratkilometer (til sammenligning har Danmark 43.098 kvadratkilometer) og kun omkring 329,100 indbyggere er Island det tyndest befolkede land i Europa.

På trods af sit lave befolkningsantal og isolerede placering har landet ikke desto mindre gjort sig gældende inden for mange forskellige områder internationalt – og tit langt over sin vægtklasse: sport, musik, litteratur, fiskeri, vedvarende energi, bioteknologi, geotermisk elektricitet, software produktion og finanssektoren. Samlet set er landet dog fortsat meget afhængig af fiskerisektoren, der udgør 40% af landets samlede eksportindtægter.

Oplev Islands største seværdigheder

De store distancer på Island kombineret med den lave befolkningstæthed og et sparsomt netværk af offentlige transportmidler gør det oplagt at transportere sig rundt på den nordatlantiske ø i en lejebil. På denne måde får du optimal fleksibilitet og frihed til at opleve nogle af Islands største seværdigheder.

Blandt disse er Gullfoss, Jokulsarlon lagunen, Dyrholaey vig, Skogafoss, Dettifoss, Laugavegur, Hallgrimskirkja i Reykjavik, Thingvellir nationalpark, Seljalandsfoss, Strokkur, Skaftafell nationalpark, Mýrdallsjökull gletsjer, Godafoss, Dynjandi, Krafla lava-marker, Selfoss gejser, Islands nationalmuseum, Myvatn naturbade, Vatnajokull gletsjer, Solfar-skulpturen, Fjadrargljufur kløften, Strukur gejser, Árbæjarsafn frilandsmuseum, museet over Islands bosættelseshistorie – for blot at nævne nogle få.

Billigste billeje på Island

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje på Island blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.