Biludlejning Marmaris

Marmaris ligger på Tyrkiets flotte vestkyst hvor du kan udforske mere end 6 årtusinders historie, mens du bliver solbrun.

Denne skønne kystby er bygget ovenpå ruinerne af Carion som rækker helt tilbage til 3.500 f.kr. og giver et fascinerende indblik i Osmanniske riges arkitektur og kunst.

Seværdigheder du kan se med billeje i Marmaris

Billeje i Marmaris giver dig mulighed for at opleve denne fantastiske del af Tyrkiet på helt egen hånd. Marmaris menes at være opkaldt efter en episode hvor den Osmanniske hersker Suleyman den Storslåede gik rundt i hans nybyggede slot. Da han havde kigget sig lidt omkring udbrød han ordene: “Mimari as” – eller “hæng arkitekten”. Se slottet, som stadig står den dag idag, og vurder for dig selv.

Du kan også besøge de nærtliggende fosforescerende grotter, de flotte bakkedale tæppebelagt med røgelses-træer (de er disse træers harpiks vi brænder af og kalder for røgelse) eller den lille gamle nabolandsby med charmerende markeder. Izmir, Ankara, Bodrum og Istanbul er også alle nemme at køre til hvis du har billeje i Marmaris.

Læs om hvad der er inkluderet i billeje og få svar på spørgsmål om betaling, forsikring og meget mere i FAQ om billeje og biludlejning.