Biludlejning USA

Søg efter billig billeje og ledige lejebiler i alle byer og lufthavne i USA fra mere end 500 biludlejningsfirmaer.

USA er bare noget helt særligt – nærmest mytisk – for den, der ønsker at mærke suset fra den åbne landevej. I USA er vejene ligefrem kendte, fra den verdensberømte Route 66, til den kystnære Highway 1 i Californien og den uforlignelige Overseas Highway i Florida Hvis du vil opleve det bedste af USA, så lej en bil og kør ud i det blå.

USA er lige så forskelligt, som det er enormt. Fra kyst til kyst møder du enorme vidder over mere end 3.000 miles mellem Atlanterhavet og Stillehavet. I mellem de to kyster finder du alt fra golde ørkener til frodige skove og tårnhøje bjerge, sammen med utallige kendte motiver, som du vil genkende fra mange af de største film.

Hvis du planlægger en tur på tværs af “Guds Eget Land«, er der så mange fantastiske seværdigheder, vartegn, nationalparker og spændende byer at se på tværs af de 50 stater, at du vil føle dig forkælet, uanset hvilke valg du tager. For du er nødt til at vælge – USA kan ikke indtages på en, to eller tre rejser: Det er et livstidsprojekt.

Sådan lejer du en bil i USA

Hos Profil Billeje tilbyder vi dig at sammenligne priser fra alle de største biludlejningsfirmaer i USA, på ét og samme sted. Vores service leveres i samarbejde med Cartrawler, som er en af verdens største formidlere af billig billeje.

I menuen til venstre kan du klikke dig ind på forskellige Lej en bil og tag på roadtrip i USAdestinationer i USA, som vi beskriver med fokus på oplevelser og praktisk information. Eller indtast det sted, du ønsker at hente din lejebil, i søgeboksen her på siden – der kommer automatisk en række forslag op, som du kan vælge imellem.

På næste trin får du tilbudt biler fra alle de største biludlejninger i USA, og du kan få et indtryk af de forskellige bilmodeller. På din voucher får du oplyst, hvor og hvordan du kan hente din lejebil. Nogle gange foregår det direkte i lufthavnen, mens det typisk er billigere at få leveret bilen til kantstenen, eller bliver transporteret derhen med minibus.

De amerikanske veje

Vi har alle sammen set dem på TV. De enorme veje, med 8 spor i hver retning, enorme udfletningsanlæg, og trafikpropper med tusindvis af biler. Og sådan er USA, når du er inde i eller omkring de store byer.

Lejebiler i USA

Mange af de flotteste veje i USA kan man få næsten for sig selv. Billedet er fra highway 95 i Utah. (foto: Lars Krogh Jensen, Profil Billeje)

Men USA er også store, åbne vidder, og pga. den store afstand mellem byerne, kommer du ofte meget let ud på veje som har meget lidt trafik, og hvor du rigtigt kan nyde naturen og kulturen. Vi anbefaler, at man hurtigst muligt forlader de store veje og bevæger sig ud, hvor der også er modkørende trafik. Find en lokal diner og indtag en burger med fritter – mere amerikansk bliver det bare ikke.

Lav en plan inden du tager hen til biludlejningen og henter din bil. Du skal vide hvad du gør, når du kører ud fra lufthavnen, og husk at man i USA ofte skilter mere med vejenes numre, end med egentlige destinationer og byer.

I de fleste dele af USA finder du spektakulære veje indenfor få timers kørsel. Gå efter de såkaldte “scenic highways”, som ofte bringer dig ud på en lille omvej, hvor du kan nyde storheden og stilheden uden ret mange andre i nærheden.

Kendte veje i USA:

USAs utrolige nationalparker

Hvis du lejer en bil i USA for at tage på roadtrip, så snyd ikke dig selv for et besøg i en eller flere af de mange nationalparker. Vejforholdene er som regel helt i top, med mindre der dog er lukket pga. sne eller jordskred. Det betyder at du kan indtage det hele i ro og mag bag rattet, og stige ud masser af gange, når de vilde udsigter skal besigtiges og fotograferes.

Hvor den østlige del af USA er relativt fattig på parker, får man dem

Biludlejning USA

I Utah ligger en af USAs mindre, men mest spektakulære nationalparker, Zion NP.

til gengæld i overflod fra Rocky Mountains og vestpå, og med et årspas til kun USD $80 kan man besøge lige så mange parker, som man har lyst til, indenfor 12 måneder, inklusive bil og passagerer. Det er vores påstand at man intet andet sted i verden får så meget for så lidt.

Det typiske udgangspunkt for et besøg i nationalparkerne er Los Angeles eller San Francisco på vestkysten, Las Vegas på vestsiden eller Denver på østsiden af Rocky Mountains. Alle fire byer har store, internationale lufthavne, og masser af biludlejning at vælge imellem, også inde i byerne.

Kendte nationalparker i USA: