Biludlejning Portugal

Portugal er mange gange blevet kåret til Europas bedste ferieland på grund af den portugisiske befolknings gæstfrihed.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Portugal. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Portugal kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Læs vores guide om Madeira lufthavn her.

Generelle informationer om Portugal

Portugal – beliggende på den vestlige side af den iberiske halvø – er det vestligst beliggende land i Europa med Atlanterhavet på den ene side og nabolandet Spanien på den anden. Desuden besidder landet de to atlantiske øgrupper Madeira og Azorerne, som har status af at være autonome regioner i Portugal.

Landet spillede en betydningsfuld rolle i den såkaldte opdagelsestid i det femtende århundrede, hvor portugisiske søfarere, militærfolk og opdagelsesrejsende drog ud i verden og kortlagde, erobrede eller handlede med fjerne egne på kloden og var med til at gøre Portugal til én af sin tids største militære, økonomiske og politiske magter i den vestlige verden.

Det portugisiske kolonialistiske imperium er også det, der har varet længst i verden, fra erobringen af Ceuta i 1415 til overdragelsen af Macau (til Kina) i 1999.

Du kan få mange gode tips og råd til din ferie i Portugal på hjemmesider som Visit Portugal turistinformation

Eftertragtet ferieland

Portugal er mange gange blevet kåret til Europas bedste ferieland på grund af den portugisiske befolknings gæstfrihed, de – efter vestlige standarder – lave priser og den store mangfoldighed og variation hvad angår rejsemål, fra vulkanøerne Madeira og Azorerne i Atlanterhavet over Algarves klippefyldte strande i syd til det nordlige Portugals grønne dale.

Over 16 millioner turister besøgte Portugal i 2014, herunder dem, der kom rundt i landet i en lejebil

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i Portugal er Jeronimos-klostret i bydelen Belém i hovedstaden Lissabon (Mosteiro dos Jeronimos), D. Luis I- broen i Porto, søen Caldeira das Sete Cidades på den atlantiske ø Ponta Delgada, Pico de Ariero i Funchal på Madeira, Kristus-ordenens Konvent (Convento da Ordem de Cristo) i Tomar, Douro-dalen i Nordportugal, Cabo da Roca ved Sintra, bydelen Alfama i Lissabon, søen Lagoa do Foga på São Miguel, universitetsbyen Coimbra, Praia da Marinha i Carvoeiro, Mosteiro da Batalha (Mosteiro de Santa Maria da Vitória) i Batalha – for blot at nævne nogle få.

Billigste billeje i Portugal

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Portugal blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

Billeje i Portugal giver dig frihed til at udforske områder som Algarve og Faro, som de besøgende vender tilbage år efter år.

Find den bedste lejebil hos TripAjour

TripAjour har de laveste omkostninger biludlejning på markedet, og vores billige priser er inklusive forsikring, autohjælp og ubegrænset kilometer. Alt du skal gøre er at udfylde nogle oplysninger på vores hjemmeside, vælge din hvilken type lejbil du ønsker, og vi give dig et on-the-spot tilbud.

Uanset hvor du er i Portugal, vil du finde en biludlejning fra TravelForum i nærheden. De mest populære biludlejningssteder i Portugal er Faro lufthavn, Lagos, Lissabon lufthavn og den portugisiske ø Madeira.

De bedste priser på lejebil

TripAjour biludlejning i Portugal arbejder i partnerskab med store biludlejningsselskaber som Avis, Hertz, Europcar og Budget biludlejning for at give dig de bedste priser på billeje året rundt.

Hvis du kan finde billigere biludlejningspriser andre steder, vil vi matche det. Der er også en række særlige rabattilbud på billeje på vores hjemmeside, så sørg for at kigge efter dem.

Vi har en stor flåde af biler, og du kan vælge imellem luksus, prestige og økonomi modeller. Det er endda muligt at få en chauffør til at kører din lejebil mod tillæg. De fleste af vores lejebiler kan bestilles med navigationssystemer eller forkortet GPS, vi bekræfter dette, før du bestiller. Gps er en stor hjælp til at finde vej i et fremmed land som Portugal, især når vej-og stednavne er på portugisisk.

Fordi vi en fast pris på billeje inkl. fri kilometer, uanset hvor langt du kører, opfordres vores kunder til at opleve så meget (eller så lidt) som de ønsker i løbet af deres ferie eller forretningsrejse i Portugal. Portugal er et kulturelt fascinerende land fuld af store byer, restauranter, natteliv og vinregioner. Portugal har udmærkede veje, selv om en hel del af dem opererer med vejafgiftssystemet. Du skal være opmærksom på at portugiske chauffører kan være lidt aggressive, især hvis du overhaler dem. Men du kan føle dig ganske tryg i trafikken i Portugal og skulle uheldet være ude er billeje hos TravelForum altid inkl. ulykkesforsikring og ansvarsforsikring.

Billist i Portugal

Vejene i Portugal er gode, og du kan stort set kører rundt i hele Portugal uden at skulle forlade motorvejen, hvis du ønsker dette, men husk at der opkræves vejafgift. Det er meget sikkert at kører i sin lejebil i Portugal, men omkring storbyerne Porto og Lissabon er der meget trafik hvorfor man skal være ekstra opmærksom.

Algarve er et andet sted, hvor ekstra forsigtig kørsel tilrådes, hvis du kører i myldertiden. Men, planlæg din rejse i god tid ved omhyggeligt at studere et kort og forsøg at undgå myldretiden.

Har du bestilt en billig billeje gælder det om at opleve så meget som muligt og der er der en lang række andre steder værd at se som Viana do Castelo, Braga, Guimarães, Coimbra, Tomar, Aveiro, Amarante, Braga, Bragança, Chaves, Lamego, Viseu, Vila Real, Lagos, Silves, Évora, og Angra. De mest kendte områder i Portugal er naturligvis Algarve, Porto og Lissabon.