Biludlejning Norge

Som ferieland er Norge kendt for sin rige historiske fortid, der blandt andet byder på unikke fund fra vikingetiden.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Norge. Foruden at få gode tips til din leje af bil i Norge kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Norge

Norge har et samlet areal på 385,252 kvadratkilometer og omring 5,2 millioner indbyggere. Landet er kendt for at være et særdeles velstående land med den næst-højeste BNP per indbygger i verden. Det er også det næst-rigeste land i verden målt på pengeværdi og har den største kapital-reserve i verden mål per indbygger. Norge er flere gange blevet kåret til verdens mest velfungerende og stabile land af forskellige magasiner, analyse-institutter og aviser rundt omkring i verden.

En stor del af æren for denne velstand kan tilskrives landets betydelige eksport af olie og gas og andre naturressourcer. I 2011 udgjorde olieindustriens produktion og salg af olie således hele 28% af landets statslige indtjening. Samlet set udgør eksporten af gas og olie 50% af landets eksport – og 20% af BNP.

Norge som ferieland med lejebil

Som ferieland er Norge kendt for sin rige historiske fortid, der blandt andet byder på unikke fund fra vikingetiden, hvor landet havde en fremtrædende position i de skandinaviske vikingetogter rundt omkring i verden; blandt andet ved koloniseringen af de nordatlantiske øer og dele af de britiske øer, samt den første dokumenterede europæiske tilstedeværelse i Nordamerika ( L’Anse aux Meadows på Newfoundland).

Landet er også kendt for sine spektakulære natur, der rummer nogle af Nordeuropas smukkeste landskaber i form af fjorde, gletschere, bjergkæder, skove, søer, tundra og meget andet. National Geographic har tidligere udnævnt de norske fjorde til ét af verdens mest attraktive rejsemål.

Største seværdigheder med biludlejning

Blandt de store seværdigheder, som kan opleves med en lejebil i Norge, er Sognefjellet, Oslo operahus, Bryggen I Bergen, Edvard Griegs museum, Geirangerfjord, Lofoten øerne, Jotunheimen, Svalbard, togruten Oslo-Bergen, Preikestolen, Ålesund, Tromsø, Vigeland-museet, Frammuseet, Holmenkollen, Vikingeskibsmuseet – for blot at nævne nogle få.

Billigste billeje i Norge

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Norge blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.

>> Hos Billeje Info kan du få informationer om biludlejning i Norge