Biludlejning Tyskland

Vores naboland er et eftertragtet rejsemål. Tyskland modtager over 30 millioner internationale turister om året!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Tyskland. Foruden at få gode tips til din leje af bil i Tyskland kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Tyskland

Tyskland er ét af de førende lande i Europa på mange områder. Befolkningsmæssigt er landet – med omkring 80.7 millioner indbyggere – det mest befolkningsrige land i EU. De mange indbyggere skyldes blandt andet, at Tyskland – efter USA, der ligger på førstepladsen – er dét land i verden, der er mest populær som indvandrer-land.

Økonomisk udgør landet den fjerde-største økonomi i verden målt på BNP – og er desuden den tredje-største eksportør i verden, særligt takket være store andele i verdens eksport af teknologiske og industrielle produkter.

Politisk og kulturel stormagt

Politisk er landet også en stormagt, både på europæisk og globalt plan. Landet var med til at grundlægge Det Europæiske Kul- og Stålfællesskab (også kaldet Kul- og Stålunionen) i 1951, der lagde grundstenen til for vore dages EU. I det nuværende europæiske samarbejde (EU) har Tyskland også idag en førende politisk rolle.

Kulturelt har landet haft enorm indflydelse på europæisk kultur; en lang række tyske filosoffer, digtere, musikere, komponister, videnskabsfolk, teologer og opfindere har præget udviklingen af det moderne europæiske samfund med navne som Martin Luther, Karl Marx, Albert Einstein, Johannes Gutenberg, Johann Sebastian Bach, Johann Wolfgang von Goethe, Immanuel Kant, Friedrich Nietzsche m.fl.

Tyskland som ferieland

Tyskland rangerer også højt som ferieland. Landet modtager over 30 millioner internationale turister om året, der i gennemsnit lægger 68 millioner overnatninger i én af de 16 delstater, som Tyskland er i besiddelse af. Hertil skal lægges de 30% af landets egen befolkning, som foretrækker at afholde deres ferie i Tyskland. Den samlede effekt af de mange turister – indenlandske som udenlandske – kan aflæses direkte i landets økonomi, hvor turismesektoren udgør 4,5% af BNP. Det kan også aflæses i de internationale statistikker over antallet af årlige turister, hvor Tyskland rangerer som det syvende-mest besøgte land i verden.

Største seværdigheder

Tyskland har et væld af historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder; herunder 39 seværdigheder, der er optaget på UNESCO´s liste over verdensarv. Blandt Tysklands største seværdigheder er Neuschwanstein Slot, Köln Katedral, det historiske centrum af byen Rothenburg ob der Tauber, (resterne af) Berlinmuren i Berlin, Brandenburger Tor, Rhine-dalen, Königssee, Sanssouci-paladset i Potsdam, Hamburgs havnefront, Lübecks historiske centrum, Wartburg Slot, den romersk anlagte by Trier, Marienplatz, Residenz-museet, Hofbrauhaus, Deutsches Museum, Der Englische Garten og Frauenkirche i München, Chiemsee og Herrenchiemsee, Aachen Katedral – for blot at nævne nogle få.

Billigste billeje i Tyskland

Hvad enten du behøver lejebil til en ferierejse, en endags-tur, en forretningsrejse eller et helt andet ærinde, kan du i søgemaskinen oven over denne artikel finde den billigste billeje i Tyskland blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.