Biludlejning Kroatien

Kroatien er en fantisk destination med en unik natur. Vælg imellem mere end 500 biludlejningsselskaber her!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Kroatien. Foruden at få et par gode tips til din leje af bil i Kroatien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Kroatien

Kroatien ligger kilet inde mellem Slovenien mod nord, Ungarn mod nordøst, Serbien mod sydøst, Bosnien og Herzegovina mod syd, Adriaterhavet mod vest og Montenegro mod sydvest. Landet strækker sig over 56,594 kvadratkilometer, men har kun omkring 4,3 millioner indbyggere.

Landet har en rig historie som et kulturelt, politisk og handelsmæssigt knudepunkt mellem mediterranske, centraleuropæiske og østeuropæiske begivenheder og folkeslag på den historiske scene. Landet har således både været under græsk, romersk, frankisk, ottomansk og østrig-ungarsk herredømme. Idag  er Kroatien et land, der lever på indtægter fra en voksende servicesektor og fra industrien, hvoraf forarbejdning af fødevarer, skibsbyggeri, biokemi, udvikling og produktion af lægemidler, træ-industri og informationsteknologi er blandt de vigtigste indtægtskilder.

Populært ferieland

Kroatien er også blevet et mere og mere populært ferieland og har i nogle år rangeret blandt de tyve mest populære rejsemål i verden. I alt udgør indtægterne fra turistsektoren omkring 20% af landets BNP og med mere end 10 millioner turister hvert år; hovedsageligt fra Tyskland, Østrig, Slovenien, Tjekkiet og Kroatien selv.

Kroatien er berømt for sin smukke natur, sine ældgamle kulturbyer, sine mange gode strande og kyststrækninger (der er i alt 116 strande med blå flag i landet) og for sin mangfoldige blandingsgastronomi, der både er påvirket af mediterrane (græsk/tyrkiske), østrigske og ungarske madtraditioner. En særlig status har landet indenfor naturisme-turisme, hvor det har været foregangsland i mange år.

Billigste billeje i Kroatien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Kroatien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.