Biludlejning Denver

Hos Profil Billeje finder du den billigste lejebil i Denver, Colorado. Søg blandt alle udlejningsfirmaer i Denver og finde den rette model til den rette pris.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Er man til storslåede naturoplevelser, og bjerge så langt øjet rækker, er Denver et godt valg som udgangspunkt for at udforske Rocky Mountains. Denver er stort set beliggende i skyggen af bjergene og efterhånden når forstæderne også helt ind i de såkaldte “foothills”. I den ellers ret folkefattige amerikanske midtvest, er strøget af byer på østsiden af Rocky Mountains undtagelsen, hvor der er vækst og tilflytning – og masser af oplevelser.

For dig, der vil opleve Denver og området omkring, er billeje helt essentielt. Biludlejning kan foretages mange steder, men de fleste ankommer naturligvis til lufthavnen, hvor du kan vælge og vrage mellem biler fra en væld af udlejere. Du kan også ankomme med tog fra enten San Francisco eller Chacago, og så er du allerede lige midt i byen.

Denver er en “gateway”-by, som rigtig mange bruger til oplevelser i bjergene, både sommer og vinter. Herfra er der korte køreture til både nationalparker og skisportssteder, og byen i sig selv er naturligvis en oplevelse, som man ikke skal snyde sig selv for.

Det er muligt at komme rundt i det centrale Denver uden at leje en bil, da der kører et rimeligt fintmasket net af sporvognslinjer. Trafikken i Denver er rimeligt intens, hvilket ikke er overraskende i centrum af et område med næsten 3 mio. indbyggere. Til gengæld er det ligesom i de fleste andre amerikanske byer, forholdvist nemt at orientere sig, og på kort tid kan du være på vej med oplevelser udenfor byen.

Denver kaldes i folkemunde “Mile High City”, for selvom området ser helt fladt ud øst for bjergene, så er vi oppe på et plateau, som skråner op mod Rocky Mountains, og som netop her er i en højde på 1 mile (ca. 1.600m) over havet. Som dansker skal man vænne sig til de lidt tyndere luftlag, men det er almindeligt at cykle rundt i byen – både som lokal og som turist.

Nord for Denver
Byområdet strækker sig langt mod nord og er sammenhængende helt til Fort Collins – en distance på næsten 120km. Herfra nærmer man sig statsgrænsen hvor Colorado bliver til Wyoming, og bilerne bliver færre, mens kornmarkerne bliver flere. Følger man østsiden af Rocky Mountains, kan man tage en tur til den enorme nationalpark Yellowstone, som er ca. 7 timers kørsel nordvest for Denver. Sæt et par dage af til turen!

Indenfor lidt kortere afstand i staten South Dakota finder man Mount Rushmore, med billedet af de fire præsidenter Washington, Jefferson, Roosevelt og Lincoln hugget ind i bjergsiderne til 18m høje skulpturer.

Mount Rushmore

Kommer du alligevel i nærheden af Denver er det næsten en skam at gå glip af Mount Rushmore!

Vest for Denver
De virkelige guldklumper finder man i området stik vest for Denver. Interstate 70 krydser direkte igennem den nordlige del af Denver for at fortsætte op i Rocky Mountains, hvor man passerer kendte skisportssteder som Vail, Aspen og Copper Mountain.

Kun en times kørsel fra Denver finder man Rocky Mountain National Park, hvor naturoplevelserne står i kø, og hvor den dygtige chauffør får brug for alle sine evner på Trail Ridge Road – USAs højst beliggende landevej. Sørg for at leje en bil, som har evnerne til at arbejde i terræn, som er lidt mere råt end vi er vant til hjemmefra.

Syd for Denver
Rocky Mountains kan også krydses ved først at køre sydpå mod Colorado Springs. Her kan du i første omgang nyde den helt særlige Cog Railway til toppen af Pikes Peak, inden du krydser bjergmassivet ad Highway 50. Det her er landevejskørsel, og tempoet er væsentligt lavere end på Interstaten. Du kommer lige til Gunnison National Park, og fra Montrose kan du vælge den sydlige rute, som bringer dig til ægte guldgraverland i Silverton. Prøv også den prisbelønnede veteranjernbane Durango – Silverton og føl dig hensat til de helt vilde dage i vesten.

Øst for Denver
For den der vil opleve midtvestens enorme vidder, er det bare at stikke snuden mod øst på Interstate 70. Sørg for at fylde godt med brændstof på din lejebil, for næste større by er Kansas City, 900km væk.

Billeje i Denver
Når du skal leje bil i Denver, så tænk godt over dine behov. Er det vinter, og du skal op i bjergene, så sørg for at leje en bil med gode egenskaber når det kommer til råt terræn og evt. glat føre. Det er rart at kunne tage en tur ud af en grusvej uden at skulle tænke på frihøjden. Er du derimod mere til at tilbagelægge store distancer, så vælg en rummelig asfaltfræser, som giver dig den rette komfort og brændstoføkonomi. Udvalget af lejebiler i Denver er stort, så du kan få præcist, hvad du vil have – også en cabriolet, hvis du vil udleve den amerikanske drøm om frihed og vind i håret.

Ønsker du ikke at køre i lejebil ind eller ud af Denver, kan du tage toget med Amtrak direkte over Rocky Mountains til Salt Lake City og videre over Sierra Nevada til San Francisco. Den anden vej kører toget dig til Chicago.

Denvers lufthavn har desuden direkte forbindelse til alle større byer i USA, samt til en række internationale destinationer.

Det skal du se i Denver

  • NFL-kampe med Denver Broncos på Sports Authority Field at Mile High
  • Guldgravermuseum
  • 16th Street Mall
  • Downtown Aquarium
  • Buffalo Bills museum og gravsted
  • Denver Zoo

Det skal du se udenfor Denver

  • Rocky Mountain National Park
  • Colorado Springs
  • Pikes Peak
  • Fantastiske skiområder