Biludlejning Baltimore

Vi søger blandt alle biludlejningsfirmer i Baltimore og finder den billigste lejebil til dig. Book nu og afhent nemt i Baltimore.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Baltimore ligger i staten Maryland. Den nemmeste vej at komme hertil er via Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI). Når du landet i lufthavnen, er der selvfølgelig mulighed for at leje en bil med profilbilleje.dk. Baltimore var den næste præference, efter New York, da datidens immigranter, fra Europa, kom til USA. Byen huser omkring 623.000 indbyggere og refereres ofte til som Baltimore City så man ikke mikser byen op med den omkringliggende region, af samme navn.

I denne by er der, blandt andet, mulighed for at besøge Baltimore Museum of Industry som ligger på Federal Hill. Er man netop til museumsbesøg kan Maryland Science Center, som ligger ved den inderste del af havnen, som er et “must see” i Baltimore. Her har man muligheden for at udforske 3 etager fyldt med eksperimenter og skøre dimser, som man selv kan udforske og lege med. Skulle man være interesseret i historiske landmærker, er et besøg ved Washington Monument, som er rejst til ære for USA´s første præsident, turen værd.

Oplev historiens vingesus når du besøger Fort McHenry. Den 13-14 September 1814 buldrede fortets kanoner for at forsvare havneindsejlingen til Baltimore. Det tapre forsvar, med Fort McHenry som gamechanger, inspirerede Francis Scott Key til at skrive sangen “The Star-Spangled Banner” som senere skulle blive Amerikas nationalmelodi. Når man har fået en på den kulturelle oplever, kan man fortsætte, i samme rille, med en tur til Fell´s Point. Her finder du en markedsplads med omkringliggende, velbevarede, bygninger fra det 18`århundrede. Efter du har shoppet, kan du passende slappe af på en af stedets mange pubber og kroer.

Skulle du få nok af det urbane, vil en køretur op lands kysten, i din lejebil fra profilleje.dk være en sikker vinder. Kør, for eksempel, langs kysten i Essex regionen og oplev en helt unik natur. Du kunne også stille bilen ved Dundee Natural Environment Area og gå en lang tur i det grønne.

Federal hill baltimore

Nyd udsigten over Baltimore fra Federal Hill.

Nord for Baltimore 

Nord for Baltimore finder du byen York. Her har vi fundet en helt specielt attraktion. Her kan du nemlig tage med på Aaron og Jessica´s. Her rider du, på hesteryg, igennem et vaskeægte Amish-miljø og får den helt unikke oplevelse af at opleve hvordan Amish-folket lever i dag som de har gjort det i flere hundrede år. Her er alt moderne teknologi nemlig banlyst. Fortsæt i retning mod Hershey. Her finder du Hersheypark®. Udover mere end 65 attraktioner byder parken også på 12 rutsjebaner. Mange af dem er meget større end de rutsjebaner vi ser i Danmark.

Syd for Baltimore 

Lige syd for Baltimore ligger USA  hovedstad, nemlig Washington D.C. Denne by er en rejse i sig selv og vi tilbyder den også, med billeje, som en selvstændig destination. Oplev, blandt andet, Præsidentens bolig – Det Hvide Hus, Capitol Hill, The Mall eller George Washingtons Mount Vernon.

Øst for Baltimore 

En lille times kørsel nordøst for Baltimores centrum, ud af rute 95 af afkørsel 89, finder du Havre de Grace. Denne lille by er en sand perle for dig der er til hygge og natur. Er du ikke et bymenneske, der holder af storbyens larm og jag, er dette bestemt stedet for dig. Her kan du slappe af ved vandet og nyde de mange, eksotiske, speed- og sejlbåde som farer rundt udenfor byen. Den 3 Maj 1813 forsvarede, kun omkring 40, indbyggere i byen, med John O´Neill i spidsen sig imod Admiral George Cockburn og 450 soldater fra den britiske flåde. Du kan stadig opleve historiens vingesus, fra dette slag, i byen.

Vest for Baltimore 

Ellicott City i Maryland er en mindre by, efter amerikanske standarder, med et indbyggertal omkring 66.000 borgere. I byen finder du Ellicott City Station som er en officiel “U.S. National Historic Landmark”. Det er nemlig den ældste togstation i USA. Derfor er det også oplagt at man har placeret B&O Railroad Museum i netop denne by. Da det åbnede 4 juli, 1953 hed det Baltimore & Ohio Transportation museum og dengang blev det anset for at have den mest signifikante samling af historiske jernbaneeffekter. I dag er museet stadig meget velset og indeholder den største samling af lokomotiver, fra det 19 århundrede i USA.

Det skal du se i Baltimore 

 • Baltimore Museum of Industry
 • Federal Hill
 • Maryland Science Center
 • Washington Monument
 • Fort McHenry
 • Fell´s Point

Det skal du se udenfor Baltimore

 • Dundee Natural Environment Area
 • Amish-folket
 • Hersheypark®
 • Washington D.C.
 • Havre de Grace
 • Ellicott City Station
 • B&O Railroad Museum