Biludlejning Spanien

Spanien er et af de største lande i Europa. Der er meget at udforske og landet byder på mange store oplevelser for hele familien!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Spanien. Foruden at få nogle gode tips til din leje af bil i Spanien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Links til gode ressourcer:

Generelle informationer om Spanien

Spanien, beliggende på den iberiske halvø, er med sine 504,645 kvadratkilometer det fjerdestørste land i Europa (det andet-største i Vest-europa) og har med sine omkring 46 millioner indbyggere den femte-største befolkning i EU. Økonomisk rangerer landet som den femte-største økonomi i EU og den fjortende-største på verdensplan.

Landet er blandt kendt for sin dramatiske og rige historie, der i perioden efter reconquista´en, uddrivelsen af maurerne fra deres sidste bastioner i Sydspanien i 1492 og nationens samling under de spanske monarker, Fernando og Isabel, blev verdens første globale kolonialistiske magt med talrige kolonier i den såkaldte “Ny Verden” (dagens Latinamerika); en kolonisering, der blandt andet medførte, at der idag er over 500 millioner spansktalende i verden, hvilket gør spansk til det næst-mest talte sprog i verden.

Populært ferieland

Som ferieland bliver Spanien ofte forbundet med sin rige gastronomi (f.eks. tapas, Rioja-vine og lækre fiskeretter); en varieret natur, der både inkluderer nogle af Europas bedste strande, nogle af kontinentets mest spektakulære bjergkæder, mægtige vulkaner (på De Kanariske Øer), og de store sletter inde i midten af fastlandet; et rigt klima, der i den sydlige del både er varmt og tørt næsten hele året rundt; og en lang række af kulturelle og historiske seværdigheder.

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i Spanien er den mauriske kongefæstning Alhambra i Granada, Gaudís arkitektoniske mesterværker, La Rambla´en, det gotiske kvarter og Picasso-museet i Barcelona, katedralen i Santiago de Compostela, La Mezquita´en i Córdoba, Guggenheim-museet i Bilbao, den romerske akvædukt i Segovia, Prado-museet, Museo Thyssen-Bornemisza, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, Palacio Real og Plaza Mayor i Madrid, det romerske amfiteater i Tarragona, Teide nationalpark på Tenerife – for blot at nævne nogle få af Spaniens utallige store seværdigheder.

Billigste billeje i Spanien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Spanien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.