Biludlejning Spanien

Spanien er et af de største lande i Europa. Der er meget at udforske og landet byder på mange store oplevelser for hele familien!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Velkommen til information og gode råd om billeje i Spanien. Foruden at få nogle gode tips til din leje af bil i Spanien kan du i søgemaskinen foroven søge den billigste billeje blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. God fornøjelse!

Generelle informationer om Spanien

Spanien, beliggende på den iberiske halvø, er med sine 504,645 kvadratkilometer det fjerdestørste land i Europa (det andet-største i Vest-europa) og har med sine omkring 46 millioner indbyggere den femte-største befolkning i EU. Økonomisk rangerer landet som den femte-største økonomi i EU og den fjortende-største på verdensplan.

Landet er blandt kendt for sin dramatiske og rige historie, der i perioden efter reconquista´en, uddrivelsen af maurerne fra deres sidste bastioner i Sydspanien i 1492 og nationens samling under de spanske monarker, Fernando og Isabel, blev verdens første globale kolonialistiske magt med talrige kolonier i den såkaldte “Ny Verden” (dagens Latinamerika); en kolonisering, der blandt andet medførte, at der idag er over 500 millioner spansktalende i verden, hvilket gør spansk til det næst-mest talte sprog i verden.

Populært ferieland

Som ferieland bliver Spanien ofte forbundet med sin rige gastronomi (f.eks. tapas, Rioja-vine og lækre fiskeretter); en varieret natur, der både inkluderer nogle af Europas bedste strande, nogle af kontinentets mest spektakulære bjergkæder, mægtige vulkaner (på De Kanariske Øer), og de store sletter inde i midten af fastlandet; et rigt klima, der i den sydlige del både er varmt og tørt næsten hele året rundt; og en lang række af kulturelle og historiske seværdigheder.

Største seværdigheder

Blandt de største seværdigheder i Spanien er den mauriske kongefæstning Alhambra i Granada, Gaudís arkitektoniske mesterværker, La Rambla´en, det gotiske kvarter og Picasso-museet i Barcelona, katedralen i Santiago de Compostela, La Mezquita´en i Córdoba, Guggenheim-museet i Bilbao, den romerske akvædukt i Segovia, Prado-museet, Museo Thyssen-Bornemisza, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, Palacio Real og Plaza Mayor i Madrid, det romerske amfiteater i Tarragona, Teide nationalpark på Tenerife – for blot at nævne nogle få af Spaniens utallige store seværdigheder.

Billigste billeje i Spanien

I søgemaskinen oven over denne artikel kan du finde den billigste billeje i Spanien blandt mere end 500 biludlejningsselskaber. Med i prisen er blandt andet fri kilometer, afbestilling, ansvarsforsikring, og tyveriforsikring. Der er ingen skjulte gebyrer i prisen.

Hvis du beslutter dig til at bestille en lejebil hos os, eller hvis du sidder inde med generelle spørgsmål om billeje i udlandet, anbefaler vi dig at læse vores udførlige og populære side med ofte stillede spørgsmål (FAQ) igennem, hvor du kan få svar på alt fra kørsel i udlandet, kørekort i udlandet, forskringer, bestilling, afbestilling, betaling – og meget mere.