Biludlejning Florida

Vælg mellem hundredvis af biludlejningsfirmaer over hele Florida. Vi samler de bedste priser på billeje i Florida i én søgemaskine.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Florida har meget andet at byde på end sand og forlystelsesparker. Lej en bil med Profil Billeje i Florida og giv dig og den familie én på opleveren.

Når du rejser til Florida er billeje stort set et “must”. Florida er nemlig en meget bilvenlig stat, hvor du nemt kommer fra by til by på de store, brede – og flade – veje. Ikoniske byer som Miami, Fort Lauderdale og Orlando, flankeres af utrolige naturoplevelser i Everglades og Key West. For ikke at nævne badebyerne på vestkysten, helt fra Naples til Clearwater.

Når du lejer en bil i Florida, er det nemt at blive fristet til at hapse en cabriolet, eller en “convertible”, som amerikanerne kalder den. Tanken om at cruise ned ad den utrolige Overseas Highway fra Miami til verdens ende i Key West, med vinden i håret, og fuld udsigt til Den Mexikanske Golf, appellerer vel til de fleste nordboere.

Eller hvad med en tur ned ad Alligator Alley – motorvejen, som forbinder øst og vest og går direkte igennem nationalparken Everglades med alligatorer, slanger og andet godt lige udenfor.

Med sin unikke placering mellem det rå atlanterhav og den varme, Mexicanske Golf, tiltrækker Florida naturligvis mange badegæster, hvad enten det er til den højt profilerede Miami Beach, eller til de mere familievenlige strande på vestkysten, hvor man finder enorme resorts med plads til alle i byer som Fort Myers.

Orlando er naturligvis en destination helt for sig selv, som er med til at give Florida et ry som uovertruffen feriedestination for familien. Behøver vi nævne ret meget andet end Disney World, SeaWorld og Legoland? Og så er der kun en lille times kørsel til Cape Canaveral og Kennedy Space Center.

Er man til sport, råder Florida over 10 professionelle sportshold i de bedste, amerikanske rækker, herunder de 3 NFL-hold Miami Dolphins, Tampa Bay Buccaneers og Jacksonville Jaguars. Lejer man en bil i Florida og opholder sig der i et par uger, er det derfor muligt at se op til flere kampe – i NFL i perioden fra september til januar.

Er man til oplevelser i naturen, kan man med fordel pege GPS’en i retning af Pensacola, som er Floridas vestligste by, lige på grænsen til Alabama, i det såkaldte “Florida Panhandle”, som strækker sig vinkelret ud fra halvøen. Her kan man følge Highway 98 fra den lille by Perry, og det meste af strækningen følger Den Mexicanske Golf med strande og fugleliv. Her føler man sig straks i en helt anden del af USA, og det her er faktisk sydstatsterræn.