Biludlejning Anchorage

Din guide til billig billeje i Anchorage - Alaskas største by. Find den billigste pris på billeje blandt alle biludlejningsfirmaer.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Anchorage er den største by i Alaska og huser omkring 270.000 indbyggere.  Det er næsten halvdelen af alle der bor i staten.  Dette område byder på særdeles unikke naturoplevelser og man kan nærmest tale om flere forskellige rejser, til den samme by, afhængig af hvilken tid, på året, man aflægger sit besøg. Det er nemt at leje bil i Anchorage og vores partnere er primært placeret ved Ted Stevens Anchorage International Airport og i den nordvestlige del af byen.

Lufthavnen kan også senere blive en destination når du kører rundt i din lejebil. I Alaska er afstandene

Biludlejning Anchorage

Ted Stevens Anchorage International Airport

nemlig så store, at begrebet sightseeing bliver til flightseeing. Det er et must, når man besøger byen, at man skal opleve statens imponerende natur fra luften.  Ønsker du at køre som en vaskeægte amerikaner i en pickuptruck er dette også en mulighed.

I Anchorage er aftnerne lange og lyse. Dette giver en perfekt mulighed for at prøve kræfter med hundeslædekørsel, på hjul. I sommerperioden er der nemlig ikke sne i lavlandet, men det skal ikke ødelægge muligheden for at se hvad de stærke huskies kan. Hundeslædekørsel er nemlig Alaskas nationalsport! Når du er færdig med din slædetur vil de små hvalpe også gerne hilse på dig.

Selvom nætterne altid er lyse, om sommeren, og mørke i vinterperioden, er de altid unge. Anchorage har et utroligt rigt natteliv, som henvender sig til alle natteravne, uanset alder. Du kan besøge gamle kroer hvor drinkkortet ikke har ændret sig siden peionerdagene, eller smag på en af Alaskas mange specialøl i en af de klassiske sportsbarer. Er du mere til en dunkende bas og en cocktail, kan du besøge en af byens mange natklubber.

Nord for Anchorage 

Følg den smukke Glenn Highway ud til Thunderbird Falls. Fra parkeringspladsen er der en vandretur, på et par kilometer, ud til vandfaldet, men turen er bestemt oplevelsen værd. Kommer du i vinterhalvåret vil du opleve at vandfaldet er frosset til og har en meget markant blå farve.  Fortsæt med at køre nordpå og du vil finde Eklutna Lake. Denne store sø er skabt af smeltevand fra gletchere og her er rig mulighed for at boltre sig i det våde element. Der er mulighed for at leje kano, kajak, vandcykel og båd. Er man til det tørre, er der såvel mulighed for at leje en mountainbike eller få en guidet tur på en ATV som varer imellem 2,5 og 4 timer.

Billig billeje i AnchorageSyd for Anchorage 

Kør ud af Seward Highway, i din lejebil. Denne vej er en  af de smukkeste i USA. Stop ved marskområdet Potter Marsh, i den sydlige ende af byen. Her kan du gå, på en specialbygget bro ud over marskområdet. Således kan du komme helt tæt på den lokale flora og fauna. Længere nede af Seward Highway finder du Beluga point. Her er der en helt særlig mulighed for at opleve den store havørn på helt tæt hold. Er man rigtig heldig, vil der også komme en hvidhval, eller to, forbi.  Derefter kan du fortsætte ud til Portage Glacier for at opleve sådan en helt tæt på. Man kan dog ikke komme derud i vinterhalvåret.

Det skal du se i Anchorage 

  • Alaska Veterans Museum
  • Alaska Aviation Museum
  • Alaska Culture Pass
  • Anchorage Opera

Det skal du se udenfor Anchorage 

  •  Thunderbird falls
  • Eklutna Lake
  • Eklutna Historical Park
  • Winner Creek Trail
  • Portage Glacier
  • Indian Valley Mine