Biludlejning San Jose, CA

Oplev Californien. Delstaten har mange store og spændende byer. Skriv din destination ind i skemaet og vi finder den billigste lejebil til dig!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

San Jose er den tredjestørste by i Californien. Byen har omtrent 1 million indbyggere. Kommer du til denne by er der god chance for solskind og godt vejr. Generelt er det sådan for Californien, men San Jose har i gennemsnit 301 solskinsdage om året. Klimaet er subtropisk og det er ikke unormalt at temperaturen ligger stabilt omkring de 30 grader celsius. Selve byens økonomi er drevet af high-tech firmaer. San Jose er den største by i Silicon Valley hvor enorme firmaer som Apple og Facebook har deres hovedkvarterer. Du har muligheden for at flyve hertil via Mineta San Jose International Airport. Når du ankommer griber du blot din bagage og så står vi klar til at finde dig en udlejningsbil som du kan opleve en af USA`s smukkeste og mest spændende stater.

Der er rigeligt med ting at tage sig til i San Jose. Du kan blandt andet opleve USA`s største loppemarked San José Flea Market. Hvem ved måske gør du en god handel. En af verdens mest spændende huse ligger også i denne by. Her tænker på Winchester Mystery House. Du har nok hørt om våben producenter Winchester. Det var i dette palæ familien bag firmaet havde til huse. Arkitektonisk er dette hus et absolut særstykke. Man siger at huset er hjemsøgt. Skal dagen stå i spændingens tegn, men af den mindre uhyggelige slags, anbefaler vi California´s Great America som er en stor forlystelsespark med enorme rutsjebaner og et vandland. Derudover kan i flæng nævnes: San José Museum of Art, The Tech Museum of Innovation, Mexican Heritage Plaza og History Park at Kelley Park.

Nord for San Jose

Kun en times kørsel fra San Jose finder du den smukke by San Francisco. Du befinder dig i et meget tætbefolket område og derfor forlader du aldrig rigtig metropolen på køreturen. I den nordlige del af San Francisco er befolkningstætheden helt oppe på 6.898 personer pr. kvadratkilometer. San Francisco er en enorm by med mange forskellige kulturer på et sted. Vi anbefaler at du lægger vejen forbi Chinatown hvor resultatet af en integration, af et kinesisk mindretal, stadig lever den dag i dag. På grund af stillethavet er klimaet lidt køligere her, end hvis du bevæger dig ind i midten af Californien. Vi anbefaler at man får den fulde oplevelse af San Francisco. Dette kan sagtens tage et par dage og indebærer et besøg på den berømte fængselsø Alcatraz. Derudover kan man også besøge San Francisco Cable Car Museum,  Golden Gate Bridge og prøv en “Clam Chowder”l som er en muslingesuppe serveret i en skål lavet af brød, ved San Francisco Embarcadero.  Læs mere om San Francisco her.

Syd For San Jose 

Det er selvfølgelig helt oplagt at nævne Los Angeles. Denne by ligger dog i bunden af staten og derfor er køreturen derned på omtrent 5 timer. Her handler det om hvordan man vil planlægge sin rute derned. Der er den mulighed at man følger kysten. Dette vil tage lidt længere tid, men der er bestemt mange gode overnatningsmuligheder og mageløst sceneri på denne tur. Hvis du skulle vælge denne rute vil vi meget gerne anbefale et besøg på Pismo Beach. Her kan du komme ud og bade i Stillehavet i særdeles smukke omgivelser. Tager du ruten ned igennem Central Valley er der mange spændende steder at besøge. Der kan i flæng nævnes byer som Fresno, Visalia og Bakersfield. Der er også mulighed for at lægge vejen forbi nogle af verdens mest imponerende forlystelsparker. Blandt andet kører du lige forbi Six Flags Magic Mountain som er proppet med rutsjebaner du aldrig får svigermor med op i. Læs mere om LA her.

Biludlejning Billeje Californien Sequoia Redwood

I Californien har du muligheden for at besøge de enorme Sequoiatræer. en af dem er 87 meter høj!

Øst for San Jose

To en halv time fra San José ligger Fresno. Denne by vil være et godt stop på din vej rundt i staten Californien. Besøg for eksempel det historiske Tower Distrikt som lægger sig omkring den historiske Tower Theatre. Der er også et væld af underholdning i denne by. I flæng kan vi foreslå flere attraktioner: Fresno Discovery Center, Forestiere Underground Gardens, Fresno Art Museum, Meux Home Museum, African-American Museum of the San Joaquin Valley og Legion of Valor Museum.

Vest for San Jose

Det er ikke meget vest for San Jose man kan komme. Det tættete land i Hawaiiøerne i Stillehavet. Dog kan du besøge byen Santa Cruz, som ligger en lille times kørsel vest for San Jose. Der er et væld af forskellige stande såsom Davenport Beach og Panther Beach, men lige i nærheden kan du også besøge redwoodskoven  her kan du møde en af verdens største træer nemlig Sequiaen. Disse kæmper er ældgamle og så store at du vil føle dig som en myre, ved siden af.

 

Ting du skal opleve i og omkring San Jose 

 • San José Flea Market
 • Winchester Mystery House
 • California´s Great America
 • San José Museum of Art
 • The Tech Museum of Innovation
 • Mexican Heritage Plaza
 • History Park at Kelley Park
 • San Francisco
 • Alcatraz
 • San Francisco Cable Car Museum
 • Golden Gate Bridge
 • San Francisco Embarcadero
 • Fresno
 • Visalia
 • Bakersfield
 • Six Flags Magic Mountain
 • Santa Cruz
 • Davenport Beach
 • Panther Beach