Biludlejning Københavns Lufthavn

Lej en bil i lufthavnen såvel som selve byen. Du kan faktisk leje biler i hele verden, med danske garantier, hos os.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Lej bil i Københavns Lufthavn. Stort udvalg og rimelige priser gør det attraktivt at leje bil i lufthavnen. Nemt og hurtigt, god service. Alt inklusive. Prøv det.

Nemt, hurtigt og komfortabelt

Hvad enten man kommer til Danmark fra udlandet eller med et nationalt fly – og ønsker at leje bil – foretrækker de fleste at leje bilen i Københavns Lufthavn. Man har bilen ved hånden, når man ankommer, det gør det nu engang lettere med bagagen og børnene, og så er man også hurtigere fremme, hvor man nu end skal hen fra lufthavnen. Desuden er vejret i Danmark sjældent så attraktivt, at der er grund til at friste skæbnen og løbe for meget omkring i ruskregn. Bilen har samtidig en række andre fordele: Man kan samtale mere privat, det er mere komfortabelt, man kommer hurtigere frem, og man er ikke tvunget til at acceptere forsinkelser eller uregelmæssigheder. Man er uafhængig af tidsplaner for transportmidlet.

Terminal 3

Naturligvis kan der også være andre, mere specifikke grunde til at leje en bil, for eksempel fordi man skal flytte noget gods, man skal videre på skiferie i Sverige, eller hvad man nu har på tapetet. Enhver har sine krav til køretøjet, og en af fordelene ved at leje bil i Københavns Lufthavn er netop, at udvalget af biltyper er omfattende. Man finder, hvad man skal bruge – fra personbiler i alle størrelser og udstyrsklasser – over minibusser til varevogne. Indenfor hver kategori findes selvfølgelig et bredt udvalg af forskellige modeller. Det hele ligger centralt placeret i Terminal 3, hvor man finder samtlige biludlejningsbureauer. Vær i øvrigt opmærksom på, at danskere bosat i udlandet, altså danskere uden fast adresse i Danmark, har mulighed for at leje bil til særligt favorable vilkår, fordi en del skatter og afgifter falder bort, når man er udlandsdansker.

Ankomst

Både for ankommende og afrejsende er det praktisk, når biludlejningsselskaberne ligger placeret samlet i Terminal 3. Ved ankomst til Københavns Lufthavn vil den normale procedure være at gå direkte til udlejningskontoret og der klare de administrative sager og få nøglen til bilen udleveret. Det enkelte udlejningsbureau vil dirigere kunden videre til den lejede bil. En del selskaber tilbyder også at sende en medarbejder, som møder op i ankomsthallen og følger kunden hen til bilen og klarer administration og nøgleudlevering på stedet. Man vælger som kunde selv sin foretrukne løsning, hvis man bestiller sin bil forud.

Reservation

Især hvis man har mere specielle ønsker til bilen, er det en klar fordel at reservere bilen forud, i stedet for bare at møde op ved udlejningskontoret. Specielle ønsker kan jo være alt fra barnestol til snekæder eller tagbagebærer, og for at udlejningsselskabet kan have sagerne klar, må der forudbestilles. Generelt for at være sikker på, at man kan råde over netop den type bil, men gerne vil benytte, er det selvfølgelig tilrådeligt at reservere på forhånd. Er man udlandsdansker, er det også nødvendigt på forhånd at informere sig om muligheden for at leje på særlige vilkår. Altså kan det klart anbefales at samle information om billeje, inden man møder op i Københavns Lufthavn.

Afrejse

Udlejningsbiler tilbageleveres ved afrejse i parkeringshuset P10, hvor de forskellige selskaber holder til på forskellige etager. Hertz er eksempelvis på 4. etage, Avis på 3. og så videre. Når bilen er parkeret, skal bilnøglen afleveres ved skranken på det pågældende selskabs udlejningskontor i Terminal 3. De enkelte selskaber har varierende regler med hensyn til brændstof, kørte kilometer, depositum, selvrisiko og så videre. Også mellem forskellige biltyper kan reglerne for lejemålet være forskellige, så undersøg disse regler inden leje af bilen, også eksempelvis hvilke typer kreditkort selskabet accepterer.

Hvilken bil skal man leje

Selvfølgelig har enhver sine behov og ønsker i forhold til leje af bil. For de fleste vil det grundlæggende være et spørgsmål om pris i forhold til kvalitet, men samtidig vil den enkelte have sine specielle behov, specifikke krav som bilen skal opfylde. Størrelse selvfølgelig, men også brændstof-økonomi, sikkerhed og komfort, måske også æstetisk stil. Lej den bil, du har brug for i forhold til at løse en bestemt opgave. Hos de enkelte selskaber kan man bestille ekstraudstyr af mange slags, såsom barnestole til forskellige aldresgrupper, tag-bagagebærere, trailere. Vurder dine behov og lej bil derefter. Kører man på flad vej i Danmark i sommermånederne, er det eksempelvis noget andet end at køre op nordpå i Sverige for at stå på ski i bjergene i februar.

Øresundsregionen

København er som bekendt Danmarks største by, med knap 1.3 millioner indbyggere. Det samlede hovedstadsområde – Hovedstadsregionen – er beboet af lige knap 2 millioner mennesker. Som en konsekvens af Øresundsbroens opførelse er Øresundsregionen opstået, Danmark og Sverige bliver blandet, og i denne region bor sammenlagt 3.8 millioner mennesker, hvor danskerne er i overtal med 2.5 millioner. København er således blevet en metropol, og mulighederne er mange, også når det gælder attraktive seværdigheder for den rejsende. Kommer man som udlandsdansker til Danmark, vil det givet være en god ide at udforske Øresundsregionen, hvis man har tid og alligevel skal leje bil. Som dansker er det jo bestemt også en fordel at have adgang til det store svenske rige, ikke mindst hvis man søger naturoplevelser eller fysisk aktivitet, som for eksempel kanosejlads, eller at løbe på ski. Sverige har meget at tilbyde den, der lejer bil i Københavns lufthavn.

Lufthavn og infrastruktur

Københavns Lufthavn fejrer sin 90 års fødselsdag i 2015, og udviklingen af lufthavnen viser en udvikling i sammenhæng med Øresundsbroen, hvor den generelle infrakstruktur i området har udviklet sig enormt på relativt kort tid. I 1932 havde Københavns Lufthavn 6.000 starter og landinger, knap 70 år senere, i 2007, havde lufthavnen 258.000 starter og landinger. Danskerne er et meget rejsende folk, og samtidig kommer udlandsdanskere, og desuden naturligvis udenlandske turister i almindelighed, til Københavns Lufthavn. De mange rejsende er afhængige af en velfungerende infrastruktur, og derfor efterspørges en bred vifte af transportprodukter. Billeje er en efterspurgt vare, og mange selskaber konkurrerer om at tilfredsstille efterspørgslen. Denne konkurrence giver bredde i udbuddet og samtidig rimelige priser til kunderne.

Læs mere om billeje i Københavns lufthavn Kastrup hos Billeje Info