Biludlejning Atlanta

Oplev en af de største byer i USA og få samtidig dansk tryghed når du kører rundt på din ferie!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Atlanta er en amerikansk storby i delstaten Georgia. Byen huser omkring 5,5 millioner indbyggere og har i de seneste år lavet progassive fremskridt på den internationale handelscene. Flyver du til Hartsfield-Jackson Atlantas internationale lufthavn, som er placeret i den sydlige ende af byen, er der her rig mulighed for at leje en bil igennem profilbilleje.

Byen blev i 1996 sat på verdenskortet, da den var vært de olympiske sommerleje. Dette bærer byen stadig stor præg af og lægger man vejen forbi, skal man ikke snyde sig selv for at opleve Centennial Olympic Center. Over 3 millioner mennesker besøger stedet hvert år. I 2005 åbnede The Georgia Akvarium og da var det verdens største af sin slags. Med sine 38.000 Kubikmeter vand, huser akvariet over 100.000 dyr, af mere end 500 forskellige arter. Her har du faktisk muligheden for at dykke med hvalhajer! Er du til mere afslappende oplevelser, byder Centennia Olympic Center, med sine enorme stadions, på sportsoplevelser ud over det sædvanlige. Husk at undersøge info, om eventuelle billetter, i god tid. for eksempel kunne du og familien, tage ind og se en ægte amerikansk fodboldkamp i den enorme Georgia Dome.

Akvarium Georgia atlanta billeje

En af verdens største akvarier. Her kan du faktisk svømme med en hvalhaj!

Nord for Atlanta

Specielt for det østlige USA, på landevejene, er at man havde en tradition, i det 19 århundrede, for at bygge overdækkende træbroer. Disse kaldes, på amerikansk, for “Covered bridges” eller “Lattrice bridges” og er, i sig selv, en oplevelse at se og ikke mindst at køre over.  Mange bruger disse broer som sceneri til bryllups- eller familieprotrætter.  besøg for eksempel Stone Mountain Covered Bridge som ligger øst for Snellville, Athens. eller Lula Covered bridge i Lula en times kørsel nordøst for Atlanta.

Syd For Atlanta

Tag hovedvej 85 ud af Atlanta indtil du rammer hovedvej 185. Efter ca. 1 time og 40 minutters kørsel finder du Georgias næststørste by Columbus.  Denne by huser omkring 202,800 mennesker, med flere i den omkringliggende metropol, og  byder, blandt andet, på National Civil War Naval Museum som ligger ved havnen i Columbus. Her har du rig mulighed for at sætte dig ind i søslagene i den amerikanske borgerkrig og museet huser flere velbevarede krigsskibe og rekonstruktioner, fra den amerikanske borgerkrig. Blandt andet kan du opleve CSS Jackson som er det største, bevarede, krigsskib som sejlede under syd-staterne. Ind imellem afholdes der civil war reenactment´s på museet. Columbus byder derudover på mange forskellige seværdigheder og spisesteder.

Øst for Atlanta 

Cirka 2 timer og 10 minutters kørsel øst for Atlanta, på grænsen mellem staten Georgia og  South Carolina ligger byen Augusta. Savannah River løber øst om byen og fungerer som statsgrænse. Her har du mulighed for at opleve en kanalrundfart samt en historisk gengivelse af vandvejens tidligere funktioner, fortalt i store modeller, lyd og levende billeder. Derudover har du mulighed for at opleve den tidligere demokratiske præsident Woodrow Wilsons barndomshjem. Han betræd præsidentembedet fra 1913 til 1921.

sport Atlanta billeje

Hvis man er ude efter store sports-oplevelser, så er Atlanta stedet.

Vest for Atlanta

Cirka 2 timer og 15 minutters kørsel, fra Atlanta, finder du Hoover som er en forstad til Birmingham. Undervejs krydser du statsgrænsen til Alabama. Denne forstad huser Riverchase Galleria som er en af de største shoppingcentre i det sydøstlige USA. Hvis man ikke kan få en hel dag til at gå her, kan man køre ind til selve Birmingham . Her har du muligheden for at koble af, med familien i forlystelsesparken Alabama Adventure som byder på oplevelser, både for store og små. Er man mere til visuelle oplevelser, fremfor karruseller og rutsjebaner, kunne man istedet besøge Birmangham Botanical Garden eller Birmingham Zoo.

Det skal du se i Atlanta 

 • Centennial Olympic Center
 • Georgia Akvarium
 • Georgia Dome
 • Atlanta Botanical Garden
 • Turner Field
 • Phillips Arena

Det skal du se udenfor Atlanta 

 • Lattrice bridges
 • National Civil War Naval Museum, Columbus
 • Savannah River
 • Woodrow Wilsons barndomshjem
 • Riverchase Galleria
 • Alabama Adventure