Biludlejning Sicilien

Sicilien er den største ø i Middelhavet. Dens indbyggertal svarer nogenlunde til Danmarks. Øen hører til Italien.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Skal du holde ferie på Sicilien bør du absolut overveje at bestille billeje. Sicilien er som skabt til en bilferie og vil du rigtig udnytte din lejebil på Sicilien vil vi anbefale en bil-rundrejse hvor du skifter hotel en eller flere gange.

Sicilien er større end mange tror og du skal huske at det ofte er små landeveje i bjergrige områder, hvorfor et godt tip er at bestille en flybillet ud til Catania eller Trapani lufthavn og hjem fra Palermo, eller omvendt. Det er intet problem og uden gebyr at bestille billeje hvor du afhenter din lejebil i den ene lufthavn på Sicilien og aflever den i den anden. Du skal blot huske at rejser du til Sicilien i højsæsonen skal du bestille hotel eller ferielejligheder hjemmefra, da du ellers vil få svært ved at finde ledige værelse og specielt på de små perler der ligger over alt på øen. Husk at kigge efter agriturismo når du søger hotel, det er en oplevelse at bo på agriturismo en nat eller to.

Oplevelser i lejebil på Sicilien

Det vil være umuligt at skrive om alle de seværdigheder og oplevelser Sicilien byder på her, og du kan læse meget mere om Sicilien og rejser til Sicilien på andre sider her på TravelForum. Vi vil dog gerne fremhæve at uanset hvor du befinder dig på øen giver lejebil på Sicilien muligheder for mange oplevelser, for du skal ikke være nervøs for at kører ud i det blå, selvom Italienere og specielt sicilianere har ry for at kører mere end spændende. Sicilien har det hele, en smuk natur, et behageligt klima hvor du er sikker på sol og varme fra april til oktober, en meget spændende historie der rummer lev fra de mange forskellige folk som rommer og maurerne der har hersket på Sicilien og så selvfølgelig en kultur der er kendt over hele verden ikke mindst fra de mange film om mafiaen. Sidst men ikke mindst vil din rejse rundt i bil på øen bringe dig til den ene kulinariske oplevelse efter den anden.

Bestil din billeje på Sicilien hurtig og nemt online

Billeje på Sicilien er billig og du kan sammenligne priser på billeje fra alle udlejningsselskaber i søgemaskinen. Husk at bestiller du en lejebil igennem TravelForum er bilen altid inkl. fri kilometer.