Biludlejning Chicago

Vælg din lejebil blandt alle de store biludlejningsfirmaer i Chicago. Sammenlign priser på billeje og find den billigste lejebil nu.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Der er noget helt specielt over Chicago – USAs 3.største by. Modsat de to andre megabyer, New York og Los Angeles, har den ikke direkte adgang til havet, og beliggenheden i relativ ensomhed på toppen af det amerikanske midtvesten gør ofte, at byen bliver valgt fra som turistmål.

Men det er en skam, for her er skabt mange legender, og oplevelser er der nok af. Byens betydning i USA er heller ikke til at overse: Som knudepunkt for jernbanetrafikken, og med en af verdens største lufthavne, spiller den en væsentlig rolle i infrastrukturen, og som kulturelt og finansielt centrum for hele den nordlige del af midtvesten er den et kraftcenter uden lige.

Og for os andre er der bare masser af blues og “all that jazz”, som er med til at gøre Chicago til noget helt specielt. Mange vælger også at leje bil i Chicago og begive sig ud på langfart ad Route 66 hele vejen til Stillehavet.

Kom rundt i Chicago med "The L" eller lej en billig bil

Du kommer nemt rundt inde i Chicago med “The L” – eller “The Elevated”, som er en bybane, hævet over jorden.

Er man kun interesseret i at udforske centrum af Chicago kan man ligeså godt droppe lejebilen. Du kommer let rundt med “the L” (amerikansk forkortelse for “elevated”), som er en slags metro, der primært kører over jorden. Dertil er der gode muligheder for at komme rundt til fods, og trafikken kan være lidt af et mareridt.

Men vælger du at se noget af Chicagos omegn, så lej en bil inde i byen eller direkte i lufthavnen, og udforsk de omliggende byer på egen hånd.

Nord for Chicago
Med Interstate 43 følger man kysten af Lake Michigan i et stort set ubrudt byområde helt til universitetsbyen Concordia 150km mod nord. Stor-Chicago tæller nær ved 9,5 mio. mennesker, og rigtig mange er bosat i båndet langs den enorme ferskvandssø Lake Michigan, som måler næsten 50km i længden.

Yderligere 150km mod nord rammer man Green Bay, som NFL-fans kender så godt for football-holdet Green Bay Packers. Her kan temperaturerne være endog meget kølige i vintermånederne, og det stiller krav til din lejebil, hvis du skal herop.

Vest for Chicago
Godt 250km vest for Chicago rammer man den mægtige Mississippi-flod ved byen Davenport. Den er godt nok ikke så mægtig her, som længere sydpå, men ikke desto mindre bør man sætte tid af til at køre lidt langs med floden, selvom man er på vej længere vestpå.

Har man forfædre som i sin tid udvandrede til USA, er der en god mulighed for, at de har bosat sig i området vest og nordvest for Chicago i et område, som kaldes USAs kornkammer, og som er domineret af store vidder af marker med korn, majs og mange andre afgrøder.

Syd for Chicago
Er man på vej til at udforske den historiske Route 66, går turen stik syd ud af byen, og Mississippi krydses i en velvoksen udgave i St. Louis efter ca. 450km. Afstandene her er store, men motorvejene i USA er brede og af god kvalitet, så det kører som ofte derudad uden de store problemer, så længe man er udenfor de store byområder.

I St. Louis skal man tage det principielle valg, om man vil køre til Stillehavet eller den Mexicanske Golf. Vælger man sidstnævnte skal man blot fortsætte langs floden sydpå til Memphis og ultimativt New Orleans.

Øst for Chicago
Fra Chicago kan du tage bilen østpå til nærmeste storby Detroit, en køretur på ca. 400km. Højdepunktet er den første tredjedel af turen, som går langs sydkysten af Lake Michigan. Detroit er generelt en by i stor tilbagegang, men den engang så stolte bilby med den særlige Motown-lyd, ligger lige på grænsen til Canada, og det kan være fristende lige at tage en tur over på den anden side af Detroit River og opleve et lille hjørne af verdens næststørste (!) land.

Fra Detroit er der videre kun ca. 350km til Niagara Falls gennem Canada, og lidt længere gennem USA, syd om Lake Erie. Hvis du har lejet bil i Chicago, og gerne vil køre ind i Canada, skal du være sikker på, at det er tilladt inden for aftalen med biludlejningsfirmaet.

Biludlejning i Chicago
Med en af verdens største lufthavne i baghaven er udbuddet af lejebiler naturligvis rigeligt stort i Chicago, og du kan vælge og vrage mellem modeller og udlejere, uanset om du vil hente i den ene eller den anden lufthavn, eller om du ankommer med toget til centrum.

Vær opmærksom på vinterklimaet, som kan stille særlige krav til bilens udrustning, og husk at sikre dig, om du må køre ind i Canada med lejebilen.

Det skal du se i Chicago

 • Navy Pier (forlystelsespark)
  Facaden af Chicago Theatre

  I det legendariske Chicago Theatre står tiden nærmest stille.

 • Willis Tower (tidligere Sears Tower)
 • The Magnificent Mile
 • Soldier Field (NFL-stadion for Chicago Bears)

Det skal du se udenfor Chicago

 • Sejltur på Lake Michigan
 • Legoland Discovery Center i Schaumburg
 • Brookfield Zoo