Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

Rejs til Rom og lej en bil i Fiumicino lufthavn. Hos Profil Billeje sammenligner vi priser blandt alle biludlejningsfirmaer i Fiumicino.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Alle veje fører til Rom, men luftvejen fører oftest til Leonardo da Vinci Airport – også kendt som Rom Fiumicino lufthavn. Fiumicinio lufthavn er Italiens største og derfor også de fleste menneskers indgang til Rom. Lufthavnen ligger ca. 35 kilometer udenfor Rom, så det kan være en fordel at leje en bil allerede i lufthavnen, når man ankommer, hvis man gerne vil undgå den offentlige transport og dyre taxaer.

Italiens travleste lufthavn

Fiumicino eller Leonardo da Vinci lufthavn er opkaldt efter den verdensberømte renæssanceopfinder og kunstner Leonardo da Vinci. Da Vinci er berømt for mange ting, men færre ved, at han blandt andet udregnede principperne bag helikopterflyvning næsten 500 år før den første helikopter lettede fra jorden. Lufthavnen der bærer hans navn er det største trafikknudepunkt for det italienske flyselskab Alitalia, og mange internationale selskaber har daglige adgange til- og fra Fiumicino. Fiumicino er også et godt sted at leje en bil, hvis man har brug for en, når man besøger Rom. I lufthavnen kan man finde de fleste internationale- og lokale biludlejningsfirmaer, der lejer biler ud i Italien.

Gode råd ved biludlejning i Rom

Hvis du overvejer at leje en bil i Rom, er det en god ide at undersøge markedet på forhånd. Det kan nemlig både være dyrt og uoverskueligt at skulle finde den rette pris og et godt opsamlingssted, hvis du først tænker på at leje en bil, når du er landet i for eksempel lufthavnen Fiumicino. Hvis du er ude i rimeligt god tid, kan du ofte spare mange penge og en lejebil i Rom kan være et praktisk alternativ til offentlig transport og ikke mindst en mulighed for at slippe ud af byens hektiske larm i en dag eller to. Søger du billeje på nettet ca. 6-8 uger før du skal bruge den, er det ikke ualmindeligt, at finde en lejebil til omkring 100 kr. om dagen. Til gengæld vil det ofte være en minibul som for eksempel en VW Up eller en Fiat Uno. Kan du klare dig med en lille bil, er det til gengæld ikke kun prisen, der er en fordel. I Roms notorisk kaotiske parkeringssystemer er det som regel nemmere at presse minibil ind på det, der ligner halvanden meter end en stor familiebil.

Hvis du finder en udlejningsbil inden du rejser til Rom, kan du også vælge mellem en lang række forskellige opsamlingssteder i byen. Mange selskaber har kontorer flere forskellige steder i centrum, ved den centrale togstation og i begge de to internationale lufthavne i Rom. I den største, Fiumicino, finder man stort set alle de biludlejningsfirmaer, der er på det italienske marked, så ens lejebil vil som oftest kunne stå klar, når man lander, lige meget hvilket selskab man flyver med. Derefter er det bare at sætte sig bag rattet og køre mod sin destination. Er man ikke lokalkendt, er det en god ide at investere i en GPS, der ofte kan fås med i købet, når man lejer en bil. Trafikken omkring Rom er kaotisk i sammenligning med trafikken i Danmark, og skal man samtidig kigge på et kort eller en rejsevejledning, kan det hurtigt blive en stressende køretur.

Must sees i Rom

Er man på ferie i Rom, er der selvfølgelig en række attraktioner, der skal opleves. For eksempel Peterskirken i Vatikanet og Det Sixtinske Kapel, hvor Michelangelos loftmalerier er et af den Europæiske renæssances hovedværker. Derudover er en af Roms mest berømte attraktioner Colosseum altid turen værd. Den gamle romerske arena er kendt fra postkort og hollywoodfilm, men selv at opleve det ældgamle bygningsværk er noget helt særligt.

Men både Rom og resten af Italien er også et sted, hvor man ikke bare oplever med øjnene. Særligt smagssansen skal gerne i spil, når man besøger nogle af Roms mange restauranter. Både højgastronomi og små taverner laver fantastisk italiensk mad til ethvert budget.

Oplevelser udenfor Rom

Men Rom er også en særdeles hektisk by, og har man lejet en bil, kan det være befriende at forlade byen et øjeblik og besøge egnene omkring Rom. Særligt hvis man er i Rom om sommeren, hvor temperaturen kan ramme 40 grader, og asfalten bliver brændende varm. På sådanne dage er det i øvrigt en rigtig god ide at sætte en solskærm i forruden på sin lejebil, hvis man ikke vil brænde fingrene, når man genoptager kørslen. På dage, der er så varme, kan en køretur til stranden være det eneste rigtige. Og kysten omkring Rom er ikke kendt for sine smukke strande og rene vand, så man skal gerne en smule væk fra byen, før de lange, smukke italienske strande viser sig. Dette kan man med fordel gøre, hvis man har lejet en bil, for det kan være både svært og stressende at tage et overfyldt tog til stranden en varm sommerdag. Et bud på en rigtig god strand, er den gamle by Terracina, hvor der både er en lang, imponerende sandstrand og et gammelt romersk tempel. En anden strand i nærheden er stranden ved Anzio, der for eksempel kan kombineres med WWF naturreservatet Tor Caldera.

Er man ikke i stemning til stranden eller besøger man Rom på en køligere årstid, er det altid køreturen værd at tage til den mindre by Tivoli. Her er historisk verdensarkitektur i højere koncentration end selv i Rom, og omgivelserne er både smukke og roligere. Er man interesseret i vin, skal man heller ikke snyde sig selv for et besøg på en vingård. I området kan man for eksempel besøge byen Frascati, der ligger i vindistriktet af samme navn.


Leonardo da Vinci International Airport i Rom, lokalt kaldet Fiumicino, er Roms største lufthavn med afgange til de fleste dele af verden. Lufthavnen ligger 26 km sydvest for byen og med billeje i Rom lufthavn giver det dig mulighed for at komme billigt, nemt og hurtigt videre på din rejse, enten til Rom by eller til andre attraktive steder i den spændende Lazio-provins, der byder på et væld af seværdigheder og oplevelser.

Leonardo da Vinci Airport i Rom tjener mere end 100 flyselskaber i tre terminaler. Terminal A rummer indenrigsflyvninger; Terminal B rummer både indenlandske og internationale flyvninger og Terminal C rummer udelukkende internationale flyvninger. Alle terminaler tilbyder fremragende faciliteter, herunder caféer, delikatesseforretninger og en bred vifte af butikker. Banker, hæveautomater og vekselkontorer er også tilgængelige overalt i lufthavnens kompleks. Gratis bagagevogne kan findes i ankomst- og afrejse- områder.

Der er et Hilton hotel i Rom Lufthavn, og informationsskranker placeret ved ankomster i hver terminal ((+11) 6 6595 3640).

Søg efter billeje i Rom lufthavn (Leonardo da Vinci International Airport) i vores billeje-søgemaskine. Billeje-søgemaskinen sammenligner billeje fra alle billeje-selskaber. Hvis du bestiller billeje i Rom lufthavn, er alle priser inkl. fri kilometer og uden skjulte gebyrer.