Biludlejning Kahului

Oplev storslåede Hawaii med udgangspunkt i byen Kahului på Maui. Herfra er det nemt at besøge de andre øer i den lille stat.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Hawaii er nogle af verdens mest fjerntliggende øer. Her har kun omkring 500 dyr og plantearter fundet vejen til. Til gengæld har disse 500 arter fået lov til at udvikle sig til alle former for smukke, fantastiske og bisarre dyr. Skal du til Hawaii og opleve alle dens finurligheder er øernes største rejseportal Honolulu som også er beskrevet på vores side. Se mere her.

Skulle du dog have lyst til at lade din rejse tage udgangspunkt på Maui, er Kahului Lufthavnen den nemmeste portal, da den ligger på øen. Du kan rejse hertil direkte fra lufthavnen i Honolulu. Her har du selvfølgelig også mulighed for at leje en bil med Profilbilleje.dk. Byen Kahului huser omkring 26.000 indbyggere og har sin oprindelse omkring år 1850. Oprindeligt blev området brugt til at dyrke sukker. Dette forudsatte at man gravede en lang kanal fra det nærmeste sted med vandfaciliteter. Dette lå omkring 30 kilometer væk og udgravningen af kanalen tog et par år. Dog havde den færdige kanal meget mere kapacitet at gøre med og sukkermøller begyndte at skyde op af jorden som paddehatte. Arbejderne skulle jo have tag over hovedet og derved opstod grundlaget for Kahului. Byen er i dag handelshovedstad på Maui og derfor er det her muligt at besøge alle former for amerikanske storcentre. Kahului har et tropisk klima, men luftfugtigheden kan stadig blive meget tør i sommerperioden. Selvom vinden er  dejlig og varm er byen en af de mest blæsende steder i USA.

Biludlejning Kahuli Maui

Det er stande som disse der venter dig på Maui!

Nord for Kahului 

Nordwest for Kahului ligger byen Kapalua. Lad være med at køre den direkte vej derop! Slap af og nyd den helt afsindigt smukke natur som Maui har at byde på. Der er både mulighed for at tage turen langs kysten hvor små øer og imponerende klippeskær venter dig, ellers kan man tage udsigtsruten op på små kringlede veje på bjerget Puu Kukui. kommer du det rigtige sted, får du udsigten ned i Lao Dalen. Kommer du til Kapalua møder du en lille by med under 1000 indbyggere. Dog er der et væld af shopping og resturentmuligheder. Vi anbefaler dog også at man besøger Kapalua Bay. Mange store magasiner og rejsesites har kåret netop denne som verdens bedste strand!

Syd for Kahului 

Wailea-Makena er en by som du kan pejle efter, men turen derned er mindst lige så vigtig. Lad dig, endnu engang, forføre af naturen og skab uforglemmelige minder du kan tage med dig hjem. Kahului kan præsentere dig for stranden Big Beach. Brug en hel dag her og nyd det azurblå vand. Der er rig mulighed for at bo på et af de store hoteller i Kahului og vi kan varmt anbefale at denne by kan være din base for en ferie på Maui.

Øst for Kahului 

Længst mod øst på Maui finder du byen Hana. Denne er det mest isolerede samfund på øen og den primære vej du kan komme dertil, er via Hana Highway. Denne er 84 kilometer lang og strækker sig over øens nordlige kyststrækning. Udover helt sindsoprivende smuk natur kan Hana byde på en række kulturelle og historiske seværdigheder. Blandt andet kan man opleve det ældgamle Pi`i-lani Tempel bygget i det 15 århundrede. Dette er det største tempel du finder på Hawaiiøerne. Er det den vilde natur som trækker kan vi varmt anbefale Wai`anapanapa State Park. Denne nationalpark er fyldt til randen af fuldstændig fantastisk natur og har fået sit navn efter det klare vand du finder i parkens vandløb og søer. Nogle af disse søer består af havvand og er, i virkeligheden, havet som har fundet vej igennem underjordiske huler.

Vest for Kahului 

Sydvest for Kahului finder du den lille by Maalaea. Denne by ligger også ved foden af bjerget Puu Kukui. Her har du muligheden for at blive klogere på livet i havet omkring Hawaii i Maui Ocean Center. Fra Maalaea kan du tage turen sydvest om øen langs foden af Puu Kukui via Honoapiilani Highway. På det meste af turen får du havudsigt fra første paket. Følger du denne vej kommer du, blandt andet, igennem byen Lahaina, men du kan også dreje af når du ser en samling store vindmøller og følge vejen helt op på toppen af bjerget.

Det skal du se på Maui 

 • Kahului
 • Kapalua
 • Puu Kukui
 • Lao Valley
 • Kapalua Bay
 • Wailea-Makena
 • Hana
 • Pi`i-lani Temple
 • Wai`anapanapa State Park
 • Maalaea
 • Puu Kukui
 • Hawaii i Maui Ocean Center
 • Honoapiilani Highway