Biludlejning Fort Myers

Lej en bil i fantastiske Fort Myers og få en ferie du aldrig glemmer! Byen er bygget op lidt ligesom Venedi og er fuld af kanaler imellem husene.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Fort Myers er en mindre by, efter amerikanske standarder, som er beliggende i Florida. indbyggertallet ligger på omkring de 70.000 og byen blev faktisk først grundlagt i 1886. Byen er opført efter nogenlunde samme princip som Fort Lauderdale og store dele af Miami. Disse er også er destinationer, i Florida, hvor vi også kan tildebyde biludlejning. Denne lille perle er en meget romantisk destination og et godt udgangspunkt for en rejse med den du holder allermest af. I kunne, for eksempel, tage på parasailing henover den smukke kyst, eller leje hver jeres kajak og nyde turen sammen, side om side, ned af den smukke Estero River. Oplev mangroverne og find jer et hjørne i kan trække ind og bruge tiden på at nyde hinandens selskab, langt fra stress og jag. I kan også sejle ind i solnedgangen, i den Mexicanske golf med små både som sejler ud fra McCartny´s Marina og South Seas Resort, på Captiva øen, hvor i kan køre over til.  På disse både kan man både nyde kolde og varme drikke og høre live musik.

På Captiva øen finder i også den smukke Alison Hagerup Beach Park. Her er vandet altid klart og sandet er så fint at det kravler op imellem tæerne. På denne smukke strand kan i nyde en hel dag i hinandens selskab og slutte af med et kæmpe stykke Red Velvet kage på den berømte Bubble Room resturent. Skal i ud i den vilde natur så anbefaler vi at i hopper i bilen og finder Cayo Casta Statepark. Her er der mulighed for at agere som hovedpersonerne i Den Blå Lagune, udover cirka 12 kilometer fantastisk strandareal, i fred for omverdenen. Måske forstyrres i dog af en delfin eller en flok vilde fugle. Er man mere til outdoor-action er der mulighed for at leje mountainbikes og følge de mange stier i området. Der er også mulighed for at leje en primitiv hytte hvis man ønsker at overnatte i dette paradis.

Edison Bridge Fort Myers

Oplev byen på vandet Fort Myers og kør over Edison Bridge.

Nord for Fort Myers 

Cirka 2 timer nord for Fort Myers finder du Tampa Bay. Denne bugt ligger lige ved byområdet Tampa som ligger lige på den anden side af bugten fra en by som hedder Saint Petersburg ligesom i Rusland. Tro os når vi siger at der dog er lidt varmere her. I Tampa Bay-området befinder du dig dog i en urban metropol, midt imellem skyskrabere, som for eksempel Rivergate Tower. Der er også mulighed for at gå på opdagelse i det latinske cigarkvarter Ybor City, eller  tag børnene med ud til East Hillsborough hvor man, udover vild natur, finder en forlystelsespark og et dinosaurland.

Syd for Fort Myers 

Omkring 2 timer syd for Fort Myers finder du Marco Island. Her er terrænet lidt mere kopiret end ellers i det falde Florida, men eller er klimaet og de hvide sandstrande det samme. Det er ikke for sjov at man kalder det for “paradiskysten”.

Det skal du opleve i og omkring Fort Myers 

Estero River

Captiva Island

Alison Hagerup Beach Park

Cayo Casta Statepark

Tampa Bay

Ybor City

East Hillsborough

Marco Island