Biludlejning Fort Lauderdale

Oplev USA`s svar på Venedi! Få en unik ferie i Fort Lauderdale og lej en bil med Profilbilleje. Herfra er Miami lige om hjørnet!

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Du ankommer til Fort Lauderdale-Hollywood Internationale Lufthavn og det er faktisk muligt at flyve direkte hertil fra Kastrup. Selvom lufthavnen hedder noget med Hollywood, befinder du dig nu på østkysten, nærmere bestemt Florida, langt fra det rigtige Hollywood. Fra denne lufthavn er der rig mulighed for at leje en bil med profilbilleje.dk.

Selve byen Fort Lauderdale huser omkring 165.500 indbyggere og er med sit unikke urbane landskab kendt som USA´s Venedig. I den østlige del af byen finder du et område hvor husene ligger ude på små øer og i den vestlige del, finder du et område hvor der er små kanaler igennem byen. Selve kanalstemningen spreder en utrolig unik og hyggelig stemning. Man undres over hvorfor denne by ikke er benyttet mere, som feriedestination når danskere er i USA. Tænk bare, Venedig med palmer og høj solskind! Selvfølgelig er det i en noget “amerikaniseret” udgave, men princippet her er at man først fylder et stort område op med vand og så bygger man bagefter husene på små øer.

Channel Fort Lauderdale

Vidste du at man kalder Fort Lauderdale for USA`s svar på Venedi?

Nord for Fort Lauderdale

Hvis du tager udgangspunkt i Fort Lauderdale og bevæger dig mod nord, så er der ikke andet for end at tage vejen op af kysten. Denne vej er særdeles smuk og man lader sig nemt rive med at østkyststemningen. Hvem der bare havde et hus her. På denne rute kommer du også forbi Palm Beach, men stort set hele vejen op er der god mulighed for at kaste sig i bølgerne, hvis dette skulle have interesse. Herefter er der rig mulighed for at finde en lækker restaurant og  finde noget man ikke, nødvendigvis, ville spise til hverdag. Der er selvfølgelig også mulighed for at udforske nattelivet som byder på højt humør og farverige drinks. Har man lyst til at blive beriget på det helt spændende niveau, er der mulighed for at besøge United States Astronaut Hall of Fame, som ligger nær den mindre by Titusville, som ligger cirka 3 timers kørsel, fra Fort Lauderdale, med havudsigt stort set hele vejen.

Syd for Fort Lauderdale

Man skal ikke længere end en time og et kvarters kørsel syd for centrum af Fort Lauderdale, før man rammer centrum af Miami. Denne perle af en by har vi, naturligvis, også som selvstændig destination med mulighed for billeje med profilbilleje.dk. Her toner der sig et væld af skyskrabere op og her kommer vi selvfølgelig ikke udenom den særdeles berømte Miami Beach. Er man mere til ro og natur, skal man blot smække bilen i “drive” og fortsætte ned imod Key Largo. Pludselig stopper det urbane østamerikanske miljø og erstattes af enorme sumpområder fuld af vild flora og fauna. Har man lyst til at stifte bekendtskab med noget at det vildeste fauna, vores planet kan byde på, Kan man opleve en af de mange alligatorfarme, som ligger spredt i området.

Det skal du se i og omkring Fort Lauderdale 

  • Palm Beach
  • United States Astronaut Hall of Fame
  • Miami