Biludlejning Miami

Lej bil i den fantastiske by Miami og brug den til at udforske Florida! Staten byder på mange overraskelser og særdeles smukke omgivelser!


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Oplev fantastiske Miami som er en af de helt store perler i USA. Med sine cirka 500.000 indbyggere er Miami den største by i Florida. Kommer du igennem Miamis internationale lufthavn er der her rig mulighed for at slå op på profilbilleje.dk og finde den helt rigtige øse til turen i state. Vi tilbyder også at du kan leje en bil her og aflevere den et andet sted i staten. Dette kunne for eksempel være Orlando. Miamis klima er varmt hele året rundt. Dette skyldes at golfstrømmen løber forbi blot 24 kilometer fra byen, ude i havet. Vand er da også noget man er vandt til i Miami. Selve byen rejser sig kun 1,8 meter, i gennemsnit, over havets overflade. Byen har et samlet areal på omtrent 143 kvadratkilometer, men heraf er cirka 50 kvadratkilometer dækket af vand.

I denne by har du faktisk muligheden for at besigtige stedet kort ved at tage byens metromover, som er en form for letbane der kører på skinner oppe i luften. Man kan også udforske det historiske distrikt. Her er den ældste bygning fra 1939, hvilket jo er ingenting i forhold til vores standarder, men så skal man også tage i betragtning at byen blev grundlagt i 1896. Beretningen fortæller at det var som om at byen næsten sprang op henover natten og derfor har den fået kælenavnet The Magic City.

Miami Billeje Florida

Miami er et godt udgangspunkt hvis du vil udforske Florida i en lejebil.

Nord for Miami 

Cirka en halv times kørsel nord for Miami ligger Fort Lauderdale. Faktisk forlader du aldrig rigtig det urbane område på vej til denne by. Fort Lauderdale er en destination som vi også har beskrevet på sitet. Denne by er meget speciel i sin opbygninig. Her starter man med at fylde et stort område med vand og derefter laver man små øer, som husene bygges på. Derfor kalder man også denne by for USA`s svar på Venedi.  Fortsætter du længere imod nord vil du ramme Palm Beach. Her er der mulighed for at hoppe i bølgen blå i det lækre varme vand.

Syd for Miami

Skal man, for alvor, opleve Florida`s vilde natur anbefaler vi at man fortsætter ned imod Key Largo. Her erstattes der travle byliv med store naturområder fuld af vilde dyr. Her kan man også opleve en af mange alligatorfarme som ligger i området. Har man god tid kan man tage den smukke tur fra Miami og helt ned til Key West. Denne tur tager omkring 3 timer og 20 minutter i bil og undervejs kommer du til at opleve en natur som vi kun kan drømme om i Danmark. Når du kommer til Key Largo begynder et eventyrligt ørige og du kommer til at køre fra ø til ø på lange broer.

Øst for Miami 

Da Miami ligger ud til kysten er det ikke nemt at komme meget mere østpå i en bil fra profilbilleje. Men hvis man vil sætte et par dage af til et vaskeægte ø-eventyr hopper man ned på havnen og finder den næste afgang til Bimini. Denne lille perle af en ø hører faktisk til Bahamas. Her er der rig mulighed for store dykker og snorkling oplevelser. Om aftenen kan man så nyde det lokale natteliv på øen som kun huser omkring 2000 faste indbyggere. Vi anbefaler at hvis du endelig skulle begive dig en tur til Bimini. Så skal du sætte et par dage af til turen og husk at have pas og papirer i orden.

Vest for Miami

Cirka 2 timer og 20 minutters kørsel nordvest for Miami ligger Fort Myers. Du kan køre direkte dertil, eller køre til Marco Island og tage den smukke tur derop langs kysten. Vi har også Fort Myers som en selvstændig destination og vi anbefaler at du tjekker den ud inden du planlægger ferien til Florida. Eksempelvis kan det være du har brug for at leje en bil i Miami og aflevere den i Fort Myers, eller for den sags skyld, Orlando.

Det skal du se i og omkring Miami

Miami Historic District

Fort Lauderdale

Key Largo (området)

Fort Myers