Biludlejning i Albuquerque

Find billig billeje i Albuquerque - New Mexicos hurtigst voksende by med Rio Grande i baghaven. Vi samler al biludlejning i Albuquerque på ét sted.

Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Den ægte sydvestlige stemning venter dig, når du besøger Albuquerque, i New Mexico. Her skinner solen 310 dage, om året og derfor er forholdende optimale for udendørsaktiviteter og lige netop aktiviteter, udendørs, har Albuquerque og det omkringliggende område, nok at byde ind med.

Flyver du til Albuquerque’s lufthavn (ABQ) og lejer en bil, er der ikke langt ind til centrum.  For at kunne leje biler her, skal man dog være fyldt 25 år.  Det er naturligvis også muligt at leje biler i midtbyen.

Skulle du derimod have lyst til en cykeltur, som vi kender det hjemmefra, er der også et væld af

Billeje i Albquerque.

Til den årlige Albuquerque International Balloon Fiesta deltager flere end 500 balloner.

muligheder for at kunne gøre dette i byen. Her hører lighederne dog også op. Her er det nemlig mountainbikes som dominerer, men der er også rig mulighed for klassisk landevejscykling. Overalt i, og omkring, byen er der et væld af muligheder for at finde en udfordrende cykelrute og hvad enten man er begynder eller øvet, skal man nok få sin sag for.  Man kunne passende snuppe sin lejebil og køre ud til Sandia Bjergene og leje en mountainbike eller tage Paseo del Bosque Trail som, for nyligt, er udnævnt til en af vestens 20 bedste cykelruter af Sunset Magazine.

Kommer du omkring Albuquerque i starten af oktober, så vil du helt sikkert bemærke at himlen er fyldt af luftballoner. Albuquerque International Balloon Fiesta er en festival for de såkaldte “hot air balloons”, som hvert år tiltrækker flere end 500 luftballoner fra hele verden. Synet er spektakulært og i øvrigt gratis, med mindre man ønsker at få en tur ombord.

Øst for Albuquerque 

Lejer du en bil, er byen en perfekt base man kan bruge til at udforske det omkringliggende område, som er rig på helt unikke naturoplevelser. Du kunne, for eksempel, udforske Sandia bjergene som er det østlige landmærke i byen. Måske kan du klatre helt til den højeste bjergtop, som ligger 10,678 fod over havets overflade. Er gåturen måske lidt for meget, kan du også tage en vaskeægte svævebane til toppen. Når solen går ned i vest, bader den bjergene i et unikt lyserødt skær og skaber dermed et fantastisk sceneri som baggrund til Albuquerque’s interessante aftenliv, der bevidner om autentisk syndvestamerikansk kultur.

Nord for Albuquerque 

Omkring 1,5 times kørsel fra Albuquerque ligger Jamez bjergene. Her finder du Valles Caldera national park. Denne nationalpark ligger, i virkeligheden, midt i et enormt krater, som tilhører en slumrende supervulkan. Her er det naturlige sceneri så fantastisk, at kunstnere fra hele verden rejser dertil for at forevige den storslåede natur på det hvide lærred. Der er desuden også rig mulighed for at få tilfredsstillet sin indre vandringsmand, eller mountainbiker. Der er både mulighed for guide-ture, såvel som at bevæge sig rundt på egen hånd. Besøger du Valles Calders i vintermånederne er der mulighed for at stå på langrendski eller opleve en hæsblæsende bobslædetur.

Vest for Albuquerque 

Biludlejning i AlbuquerqueI den vestlige del af byen, tæt på Rio Grande, finder du Petroglyph National Monument. Dette område blev udnævnt til national klenodie i 1990 og indeholder over 25.000 forhistoriske stenudhugninger og derudover er området af særdeles høj geologisk og arkæologisk interesse. derfor finder man her over 100 arkæologiske udgravninger. Kører man længere vest på, i små 2 timer, finder man det rå og uberørte landskab ved El Malpais National Park. Dette landskab er også skabt af vulkansk aktivitet hvilket har medført nogle særdeles bizarre naturlige strukturer som bestemt er værd at opleve.

Syd for Albuquerque 

I den sydlige del af byen finder du South Valley. Dette område har været kulturelt besat af spanske og Mexicanske familier i århundreder. Det er her man oplever Albuquerque’s kulturelle vingesus. Her har det moderne stress og jag aldrig indfundet sig og mange lever af jorden, som i et traditionelt landbrugssamfund. Husene her er charmerende og nogle af dem, er op til 400 år gamle. Nogle af dem er sågar beholdt indenfor samme familie. Ønsker man at lære mere om den latinamerikanske kultur kan man passende besøge National Hispanic Cultural Center i bydelen Barelas.

Biludlejning i Albuquerque 

Trafikken i Albuquerque er meget moderat, set i forhold til de større byer i USA. Vejene har, for det meste, kun to vejbaner i samme retning. Der kan dog godt være proppet på vejene omkring myldretiden.