Biludlejning Minneapolis

Oplev fantastiske Minnesota med udgangspunkt i Minneapolis. Byen tilbyder dig et eksklusivt bymiljø og derudover naturskønne områder.


Find de bedste priser på billeje over hele verden - Vi søger blandt alle de største biludlejningsfirmaer

Minneapolis ligger i staten Minnesota og huser omkring 3,8 millioner indbyggere i sin metropol. Denne by er den næststørste i det midtevestamerikanske næstefter Chicago. Byen ligger både op af Mississippi floden og Minnesota floden. Franske opdagelsesrejsende kom til området helt tilbage i 1680, men der skulle gå helt indtil 1819 før der virkelig kom gang i området. Som mange andre midt vest amerikanske byer startede det hele med et fort og denne hed Fort Snelling og blev bygget af den amerikanske hær og sikrede området grobund for vækst. I 1867 tog man en jernbaneforbindelse i brug imellem Minneapolis og Chicago. Henover de følgende år gik udviklingen stærkt og produktionen af mel, bomuld, jern osv. sørgede for den industrielle vækst.

Kommer du til Minneapolis har du bestemt ingen grund til at kede dig. Byen byder nemlig på et væld af attraktioner for alle aldersgrupper. Vil du ud og nyde det lokale kulturliv og få en mulighed for at kunne shoppe så er Nicollet Mall helt bestemt stedet. Dette er det største shoppingcenter i indre by og fungerer, til dagligt, som en enorm gågade spækket med butikker og resturenter. Skal man beriges på kunstområdet kan Frederick R. Weisman Art Museum anbefales. Museet består primært af amerikansk kunst fra det 20`ende århundrede, men arkitektonisk er bygningen nu også et unikum. Et Svensk mindretal har haft en historisk betydning for området og det kan man få bredere indsigt i på American Swedish Institute. Har du lyst til at gøre større indsigt i byens industrielle historie så er Mill City Museum stedet du skal gå hen. Når dagen er ved at være overstået kan vi anbefale at man går ned i Minnehaha Park for at fordøje sine indtryk. Parken er en af byens ældste og indeholder et 17 meter højt vandfald.

Biludlejning Lake Superiour Minneapolis

Det ligner kystlinjen ved Dover, men det er faktisk noget af kysten ved den enorme Lake Superior i USA!

Nord for Minneapolis 

to timer og et kvarters kørsel, nord for Minneapolis finder du Duluth. Denne by ligger ud til en af de helt store søer, nemlig Lake Superior. Når du er i denne by befinder du dig tæt på grænsen til Canada og denne grænse trækkes også tværs over søen. Duluth er den femte største by i Minnesota. her kommer der faktisk store skive forbi, som normalt sejler på de store verdenshave. Selvom atlanten ligger over 3,700 kilometer fra byen så kan man via “The Great Lakes Waterway og Saint Lawrence Seaway komme helt derud. Værd at opleve i denne by er USA`s eneste akvarium som udelukkende er ferskvandbasseret. Great Lakes Aquarium fortæller primært historien om dyrelivet i Lake Superior, men har også dyr for eksempelvis Amazonas.

Syd for Minneapolis 

Efter en god tur på 6 timer og et kvarter finder du Kansas City. Denne er den største by i Missouri. Selve byen huser omkring 465.000 indbyggere. Selve byen bærer stor historisk præg af en irsk minoritet og derfor er det ikke utænkeligt at du her kan finde en god Irsk pub. Skal du få en dag til at gå her kan det gøres ved Country Club Plaza. Her er der rig mulighed for shopping og gode resturenter.

Øst for Minneapolis 

Omkring 4 timer og 15 minutter fra Minneapolis finder du Green Bay. Denne by ligger i Wisconsin og er statens tredje største by. Selvom søen byen ligger ud til er meget stor, så er det kun en mindre del af den enorme Lake Michigan, som afgjort er værd at udforske langs kysten. Selve byen huser lidt over 100.000 mennesker. Her kan du, blandt andet, opleve en tur i en kanalbåd eller blive klogere på USA`s jernbanehistorie på National Railroad Museum. Dette museum er et af de største af sin art du finder i USA. Her har du også muligheden for at opleve et event af de helt store i Brown County Veterans Memorial Arena som har over 5.000 siddepladser.

Vest for Minneapolis 

3 timer og 45 minutter fra Minneapolis finder du Sioux Falls. Benyt turn til at tage på opdagelse i det amerikanske landskab. Denne by ligger i staten South Dakota og huser omkring 30% af statens samlede befolkningstal. Sioux Falls har omkring 245.000 indbyggere indenfor bygrænsen. Som bynavnet antyder kan man her opleve vandfald. For cirka 14.000 år siden skabte isen disse vandfald på Big Sioux River. Kommer man hertil kan et besøg i Washington Pavillion anbefales. Udover muligheder for at opleve teater og skuespil, i stor skala, byder bygningen også på Kirby Science Discover Center som er god underholdning for små og store lejebørn.

Det skal du se i og omkring Minneapollis 

 • Mississippi floden
 • Minnesota floden
 • Nicollet Mall
 • Frederick R. Weisman Art Museum
 • American Swedish Institute
 • Mill City Museum
 • Minnehaha Park
 • Great Lakes Aquarium
 • Lake Superior
 • Kansas City
 • Country Club Plaza
 • Green Bay
 • National Railroad Museum
 • Brown County Veterans Memorial Arena
 • Sioux Falls
 • Washington Pavillion